FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică, război total cu șefii Astrei » Antrenorul e de acord cu demiterea: "Nu vreau banii din clauză" » Becali s-a implicat în scandal

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 12:04

Marius Șumudică și conducerea Astrei sunt în plin război, după ce șefii giurgiuvenilor au decis să îl amendeze pe antrenor cu 40.000 de euro, ca urmare a scandărilor făcute în vestiar.

Antrenorul giurgiuvenilor i-a criticat pe șefi și a spus că este de acord să fie demis, fără să i se dea cei 150.000 de euro, clauza de reziliere, doar dacă primește salariile restante.

"Îi mulțumesc lui Becali. El spune lucrurilor pe nume. Nici nu știu dacă e bine să vorbesc pentru că am fost atenționat de avocat. Pot să vă spun că am fost acuzat că după meciul cu Roma am adus injurii Stelei și că am dat tonul unor scandări împotriva Stelei în vestiar. Aceleași scandări care răsunau prin vestiarul lui Dinamo. Apoi, că aș fi adus injurii patronului Niculae.

E un dosar destul de stufos, pe care l-am primit de la secretara clubului. Am fost chemat în fața Consiliului Director și mi s-au adus niște acuze. Apoi a venit decizia că vor înainta către Comisia de Disciplină un dosar, în care se cere amendarea mea cu două miliarde de lei vechi.

Avocatul mi-a zis că dacă nimeni nu a cerut despăgubiri și nu s-a simțit lezat, dacă Steaua nu a făcut plângere, nu am de ce să fiu amendat. Ne-am găsit noi să ne amendăm între noi. Voi lupta pentru drepturile mele. Este o sumă exorbitantă. Vom vedea ce va fi.

Noi avem o șansă cu Genk, dar nu în atmosfera asta. Ne dăm în cap unii altora. Nu putem lucra așa.  S-au făcut creanțe, pentru ca jucătorii să își primească restanțele din banii de la UEFA. Dar staff-ul nu primește nimic pentru că șefii sunt în război cu Șumudică.

Dacă vor să mă dea afară, nu am nevoie de cei 150.000 de euro. Nu mă prevalez de asta. Vreau să fie plătit Șumudică și staff-ul. Vreau să primim toți banii până în decembrie, salariile și primele.

Se spune că nu eu am calificat echipa în primăvara europeană. Dar de ce nu se spune că eu l-am adus pe Boldrin și au luat bani pe el? Alibec era la echipa a doua când am venit eu și Astra a luat două milioane de euro pe el. Budescu nu era în formă și s-a făcut profit de pe urma lui. De ce nu se spune asta?

De ce nu zic că sunt pe primul loc în Europa la schimbări decisive? 62% din jucătorii pe care îi bag dau gol sau pasă de gol. De ce nu spunem asta?", s-a plâns Șumudică la TV Digi Sport.

"La Astra e mafie mare. Șefii i-au dat bani lui Șumudică și acum vor să îi ia înapoi. Conducerea Astrei îi caută nod în papură. Nu vor să îi dea mai mulți bani" Gigi Becali 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  09 Ianuarie 2017, 12:56

Cat de orgolios este acest Niculae fost ofiter de securitate... Daca-i studiezi dosarul vei remarca faptul ca dintotdeauna a investit (de ex.) 1 leu si si-a 'tras' minimum 4 lei (ca la Asirom). Dupa ce-a iesit din puscarie (unde a stat f.f. putin) avand pierderi uriase (cine stie cu ce costuri a scapat asa usor?!?) isi bate joc de munca guralivului Sumudica. Mare porcarie ! Dar nu aceasta-i calea recuperarii d-le Ioan N. !

aldo_m
aldo_m  •  09 Ianuarie 2017, 12:52

miliardarul de carton are un caracter MIZERABIL adica sumudica ati face echipa campiona te califica in primavara europeana si el al amendeaza pai cati bani i-a adus sumudica lu puscariasul asta ,asta pt caracterul mizerabil trebuia sa mai stea putin la puscarie

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Ianuarie 2017, 12:38

parerea mea ca astia de la Astra vor sa bage cat mai repede echipa in faliment si Sumudica ii incurca cu calificarea echipei prin EL si posibil chiar in playoff. Ce se intampla acolo chiar nu s-a mai intamplat niciodata.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează