FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șumudică s-a întâlnit de două ori cu George Copos » Ce i-a transmis fostul patron în legătură cu Rapidul

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2016 21:48

Marius Șumudică regretă foarte mult dispariția Rapidului și spune că s-a întâlnit de două ori cu fostul patron George Copos și au vorbit despre formația giuleșteană.

"Eu cred că cea mai mare greșeală a fost că a plecat George Copos. Omul dădea banii, era ok. Eu regret ce se întâmpla la Rapid pentru că iubesc echipa asta. Copos îmi trimite mesaje după meciurile importante. Mă felicită!

M-am mai întâlnit cu Copos de două ori și mi-a zis că nu-l interesează să revină în fotbal. Eu aș face orice pentru ca Rapid să nu moară", a declarat Șumudică la TV Dolce Sport.

Șumudică i-a transmis și un mesaj clar lui Valerii Moraru: "Dacă-l văd pe Valerii Moraru pe stradă? Ar fi bine să nu mă întâlnesc cu el! E ca și cum aș fi luat eu Rapidul și nu aș fi făcut nimic, așa a făcut Moraru".

Antrenorul Astrei susține că momentan nu e alături de niciuna dintre cele două echipe ale Rapidului din Liga a 5-a (AFC Rapid și Mișcarea Feroviară):Nu știu exact ce echipe ale Rapidului sunt în Liga a 5-a. Trebuie să mă documentez, să văd exact unde e palmaresul".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cristi_oase
cristi_oase  •  29 Decembrie 2016, 08:34
Postat de bvd_magheru pe 28 Decembrie 2016, 23:46

Romania nu va mai fi niciodata puternica si suverana cum era inainte de 16 decembrie pentru ca simplu . Educatia nu isi va mai reveni niciodata . Clasicii si teatrele erau pline atunci nu acum . Acum suntem plini de stramutati dezracinati care bolobrosesc zi lumina pe net ! Facebook , twitter , instagram alea alea . Nevasta-mea nu mai doarme cu mine in brate . Laptop-ul mi-a luat locul . *** . Pe timpul comunistilor Barbatii nici nu visau sa se marite cu Barbati !! Era imposibil .

Sa ai grija ,e foarte probabil ca nevasta ta sa doarma si cu altceva in brate cand esti tu plecat ,desi sincer nu cred ca tu pleci din casa (postatul pe gsp e viata ta) si mai ales sunt curios cum o cheama pe sotia ta :Vasile,Ion ,Gheorghita ??? *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Decembrie 2016, 07:50

Sa speram ca Sumudica se va cufunda in studierea situatiei actuale a decedatului Rapid si ne va scuti cat mai mult de ”savuroasele” panseuri notate cu grija de GSP...

bigdeal
bigdeal  •  29 Decembrie 2016, 00:03

Aviz amatorilor de senzatii tari!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează