FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Șumudică, schimbare radicală la adresa Stelei: "Ar fi o mare lovitură, îmi pare rău pentru Becali"

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 22:03

După ce a ironizat în nenumărate rânduri formația patronată de Gigi Becali și chiar l-a criticat deseori pe acesta, Marius Șumudică a schimbat discursul și susține că dispariția Stelei ar însemna o mare lovitură pentru fotbalul românesc.

Gigi Becali a pierdut în instanță dreptul de a folosi numele " Steaua" în favoarea Clubului Sportiv al Armatei, iar CSA intenționează să înființeze o echipă cu care să o ia de la capăt din Liga a 5-a.

Antrenorul Astrei consideră că această criză de indentitate a Stelei și o eventuală dispariție a echipei va avea efecte nefaste asupra fotbalului de la noi.

"Mie îmi pare rău de Gigi Becali, pentru că e un om care a cheltuit bani, chiar dacă uneori am avut foarte multe divergențe. Din punctul meu de vedere a făcut bine fotbalului aducând bani. În fotbalul românesc nu mai bagă nimeni bani.

Cred că aveam nevoie de o echipă precum Steaua. Oriunde te duci în lumea asta, lumea știe un lucru și întreabă de Steaua. Dacă se va întâmpla să dispară, este o lovitură mare pentru fotbalul românesc și pentru tot ce a însemnat istoria Stelei", a spus Marius Șumudică la TV Dolce Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
138672209828437
Gelu Oanca  •  16 Ianuarie 2017, 09:51

Chiar credeti ca Becali a bagat bani, el a scos bani de la club .

alex_1973
alex_1973  •  16 Ianuarie 2017, 08:36
Postat de Adrin Popescu pe 16 Ianuarie 2017, 02:12

Da sa vezi ,,Talpanistii" ce o sa plângă curând ;-))))

Ai fost cu Gigi la bulau de Îți pare așa rău după el?

10204072431627928
Mircea Serban  •  16 Ianuarie 2017, 04:12

Gica POPESCU bagat la racoare! Giga HAGI obstructionat de oficiali din FRF! Academiile private de sport sunt frustrate de o lege a sponsorizarii! La Olimpiada ne clasam la coada ierarhiei! Fosti sportivi, glorii recunoscute international, mor in anonimat intr-o Romanie coloniala! JJ poate investete in industria laptelui si scapam de obsesia ca Romania inseamna ceva in sport! HAI *** POLITRUCI!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează