FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Şumudică se gîndeşte deja la plecare: "N-avem ce mînca! Ne-am chinuit să dezosăm un peşte"

Şumudică a condus un singur meci la
Şumudică a condus un singur meci la "U": 1-2 cu Rapid.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 noiembrie 2012 20:06

Noii investitori nu au semnat actele de preluare a pachetului majoritar de acţiuni la clubul clujean, iar Şumudică vrea să plece după doar 4 zile petrecute la echipă.

Înfrîngerea cu Rapid (1-2) i-a trimis pe "studenţi" pe loc retrogradabil în Liga 1, iar Marius Şumudică se gîndeşte deja la plecare după doar patru zile la Cluj.

"Dacă echipa nu va fi preluată de aceşti investitori, la meciul cu Petrolul nu mai antrenez Universitatea. Muncă patriotică nu pot să fac. Sînt jucători care vin pe jos la antrenamente, pleacă cu o oră mai repede de acasă. Ne-am dus la un hotel înainte de meci şi nu aveam ce să mîncăm. Nu aveau carne să ne dea. Ne-au dau peşte, dar ne-am chinuit să-l dezosăm", a tunat Şumudică.

Călin Bultoc, posibilul investitor la Universitatea, a fost ieri la Cluj, unde s-a întîlnit cu primarul Emil Boc. Bultoc ar fi încheiat un gentlemen's agreement cu Florian Walter pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni la "şepcile roşii", dar actele nu au fost semnate pînă la lămurirea unor aspecte juridice.

"Am venit să antrenez U Cluj şi cheltui bani de la mine. Mai bine nu-mi înregistra contractul. Anul ăsta nu mai pot să antrenez în altă parte, datorită legilor idioate din ţara asta" (Marius Şumudică, antrenor U Cluj)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează