FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC VASLUI 1-0

Şumudică şi-a întrecut propriile aşteptări: "Nu visam niciodată să avem un asemenea parcurs"

Marius Sumudica
Marius Sumudica

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 23:28

Tehnicianul Astrei Ploieşti, Marius Şumudică, s-a declarat încîntat de prestaţia echipei sale în meciul de pe teren propriu cu FC Vaslui (1-0), spunînd că nu se aştepta la un parcurs atît de bun al echipei sale.

"A fost cel mai bun meci acasă, arbitrajul a fost bun, la limita baremului. O să stau şi o să analizez lucrurile bune din acest meci, apoi mergem în Giuleşti să cîştigăm, deşi îmi curge sînge vişiuniu prin vene.

O să îmi fac datoria cît pot de bine cîtă vreme sînt dorit la Astra. Sînt încîntat de ce am făcut la Astra, am avut rezultate incredibile pînă acum. Nici nu speram ca echipa să aibă acest parcurs", a spus Şumudică la finalul meciului pentru gsp.ro

Totuşi, Şumudică a fost contestat de fani la finalul meciului.

"Sînt bulversat, se întamplă lucruri ciudate în jurul echipei. Sînt reacţii legate de jocul echipei. Ştiu însă că Niculae e un om competent, care nu pleacă uerchea la unul şi la altul", a mai spus Şumudică.

Astra - FC Vaslui s-a terminat 1-0, singurul gol al meciului fiind marcat de Ţigănaşu după o gafă incredibilă a portarului Cerniauskas. Vezi aici FOTO de la gol!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
theo_s
theo_s  •  25 Octombrie 2011, 00:49

"Sumudica" (!!!!), poate nu esti un antrenor rau, dar un derbedeu esti cu siguranta. Nu vreau sa ma gandesc la ce faci/spui cand nu te filmeaza...

rhadoo17
rhadoo17  •  24 Octombrie 2011, 23:57

De cine a fost contestat? De fani? Dar...Astra are fani? :))

antibozgori
antibozgori  •  24 Octombrie 2011, 21:54

un i.d.i.o.t. sulica asta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează