FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică şi-a stabilit tactica pentru retur: "Luuung în centru, pe Herea!"

Articol de - Publicat vineri, 18 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 februarie 2011 21:34

Şumudică şi-a stabilit tactica pentru retur: toate mingile pe golgeter

Gazeta l-a monitorizat pe Marius Şumudică pe tot parcursul amicalului de miercuri cîştigat, 1-0, la Buzău. Din "stenograma" indicaţiilor date de antrenor reiese că Rapidul suferă la capitolul verticalizare, Şumi cerînd insistent ca majoritatea mingilor să se joace pe Ovidiu Herea.

"Principalul" rapidist l-a încurajat permanent pe "decar" în timpul meciului, i-a făcut observaţie că nu reuşea să scape mai des de omul care îi făcea marcaj şi i-a spus în repetate rînduri lui Spadacio să-l joace cît mai des pe golgeter.

Ce indicaţii i-a dat Şumi lui Herea
- "Colţu' scurt, Herea, colţu' scurt!", după ce fotbalistul încercase o execuţie spre poartă.

- "Bravo, copile!", la următorul şut al "decarului".

- "Demarcă-te, copile! Ce vrei să faci cu ea acolo?", a strigat după ce Herea a preluat o minge în marginea careului şi a fost deposedat repede.

Ce i-a cerut Şumi lui Spadacio:
- "Joacă lung pe Herea!", imediat după ce "Spada" a recuperat la centrul terenului.

- "Luuung în centru!", ori de cîte ori brazilianul intra în posesia mingii şi se afla cu faţa la joc.

Supărat pe banda dreaptă
În prima repriză cu Gloria, Candido Costa şi Mihai Roman au asigurat flancul drept al alb-vişiniilor. Cei doi au jucat chiar pe partea unde erau băncile de rezerve, astfel că Şumudică a stat tot timpul cu gura pe ei. "Joacă un-doi cu Sburlea, nu te mai complica!" şi "Atacă mingea, copile!", i-a strigat lui Roman. Costa şi-a exasperat antrenorul pentru că intra rar în combinaţii şi pentru că prefera să ducă jocul în centru în locul unor pase simple spre extremă.

"Nu trădez Rapidul!"
Vîrful lui FC Koln, Alexandru Ioniţă (21 de ani), le promite fanilor giuleşteni că nu va ajunge vreodată la o rivală din Capitală a Rapidului. "Sincer, pentru mine, prima opţiune e să rămîn la Koln. Vreau să demonstrez că merit să joc în Bundesliga şi să-i recompensez pe toţi cei care au avut încredere în mine. Oricum, să fie clar, în Bucureşti voi juca doar la Rapid, niciodată la o rivală!", a spus fotbalistul pentru Gazetă.

Abonamente între 70 lei şi 500 de euro
Gruparea din Giuleşti a scos la vînzare ieri abonamentele pentru cele 8 partide pe teren propriu rămase de disputat din acest sezon. Ele pot fi procurate pe baza buletinului de identitate la următoarele preţuri: 70 lei - peluza a II-a, 100 lei - tribuna a II-a, 200 lei - tribuna I, 300 euro - "oficială" şi 500 euro - tribuna VIP.


Rui Duarte, liber să revină
Comisiile le-au dat cîştig de cauză lui Rui Duarte şi Ezequias în litigiul cu FC Braşov, "stegarii" fiind obligaţi să le plătească celor doi fundaşi 36.000, respectiv 28.000 de euro. "Duarte îşi va lua banii de la Braşov, deci nu mai are nici un motiv să absenteze la antrenamente", au comentat giuleştenii. Rui explicase că nu se întoarce la Rapid deoarece "Vamă" nu s-a ţinut de promisiunea că-l va ajuta să-şi recupereze banii de la Braşov.

Inbox:
»» S-au pus în vînzare biletele pentru Urziceni, meci programat vinerea viitoare, de la ora 20:30. Preţurile tichetelor sînt următoarele: 10 lei - peluza a II-a, 15 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I (sector I), 50 lei - "oficială".
»» Preşedintele Braşovului, Ioan Neculaie, îi somează pe giuleşteni să-i plătească cei 250.000 de euro în contul transferului lui Roman: "I-am amînat trei luni, nu îi mai las. Să facă bine să-mi dea banii!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  23 Februarie 2011, 09:25

D-le Vlad Ispas, atata ai remarcat la Sumudica si respectiv echipa Rapid ? Bravo nene, ai vreun interes la nea Copos ? Sumi, ai multi pretini in tarisoara asta. D'aia iti vine cateodata sa te urci in munti de piatra... Si mai e ceva d-le Vlad Ispas, tot ce lanseaza un neghiob nu poate repara 10 valorosi.

bartales64
bartales64  •  18 Februarie 2011, 07:05

niste mincinosi astia de la gazeta , ba duceti-va la palat azi imparte becali ca-i vineri !

paul59
paul59  •  18 Februarie 2011, 04:36

SUMUICĂ CINE TEA PĂCĂLIT CĂ EȘTI ANTRENOR?NU MAI BEA PUFOAICĂ CĂ ÎȚI PRODUCE HALUCINAȚII!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează