FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA

Șumudică susține că nu se va apropia de echipă până la recurs: "Nu le-am răspuns nici jucătorilor!"

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2016 00:00

Șumudică nu se va apropia de echipă până marți, când se va judeca recursul.

Antrenorul liderului a depus memoriu după aflarea deciziei Comisiei de Disciplină: suspendare 6 luni din fotbal și amendă de 100.000 de lei.

Marius Șumudică a depus documentele joi seara, iar ieri ar fi trebuit să aibă loc o ședință extraordinară a Comisiei, însă la aceasta s-au prezentat doar doi membri din totalul de cinci și nu s-a putut judeca recursul. Acesta a fost reprogramat marți.

"Decizia inițială este executorie, astfel că nu am fost la antrenament și nici nu am vorbit la telefon cu secundul Bogdan Andone. Nu le-am răspuns nici jucătorilor care m-au sunat. O să merg totuși la meciul cu Viitorul și voi sta în tribună. Nu voi folosi telefonul, ca să nu se interpreteze", a declarat Șumi la Digi.

Vine la EuropaFM

Luni seara, de la ora 21:00, Șumudică va fi invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la radio Europa FM, la emisiunea Tribuna Zero. Cei care doresc să-i adreseze întrebări tehnicianului Astrei trebuie să sune la numărul 0372.069.599.

"Am intrat în sală cu avocatul și erau doar doi din membrii completului de judecată. Mi s-a spus că trebuie cel puțin trei din cei cinci și că s-a amânat pentru marți"
Marius Șumudică, antrenor Astra

Playtech: ȘOC! I-au tăiat microfonul lui Băsescu! HALUCINANT ce a spus despre Putin în Parlamentul European


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează