FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

Șumudică, vehement după Pandurii - Steaua: "A văzut o țară întreagă ce s-a întâmplat! Să fie judecat și jucătorul ăla al Stelei pe care se vor lua mulți bani"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 13:47

Antrenorul Astrei, Marius Șumudică, a comentat problemele de arbitraj de la meciul dintre Pandurii și Steaua (0-1), în care gorjenii au avut un jucător eliminat la finalul primei reprize, iar Steaua a beneficiat de un penalty în ultimele minute de joc.

"În ceea ce privește arbitrajul, a văzut o țară întreagă ce s-a întâmplat. Cu două zile înainte am avut o întalnire cu Augustus Constantin și ne-a explicat că la hențuri este la latitudinea arbitrilor.

Consider că dacă acel henț la Hora și decizi jocul în minutul 89, atunci trebuie să dai și acel henț la Popa, când jocul se rupe ca și echilibru. Trebuie să cântarești cu aceeași greutate", a declarat Șumudică la Dolce Sport.

Tehnicianul Astrei susține că nu l-ar vrea la centru la Adrian Comănescu, arbitrul adițional care l-a sfătuit pe Marius Avram să dicteze penalty, după ce Hora a atins mingea cu mâna în careu.

"Sunt doi adiționali pe care n-aș vrea să-i întâlnesc la centru până la finalul campionatului, însă presimt că așa se va întâmpla", a adăugat Șumi.

Tehncianul a comentat și gestul lui Nicolae Stanciu, care a arătat semne obscene în direcția spectatorilor de la Severin. "An văzut ce-a făcut și jucătorul ăla pe care Steaua va lua foarte mulți bani. Să fie chemat la Comisii și să-l suspende, așa cum m-au tratat și pe mine". 

 este numărul etapelor de suspendare ale lui Șumudică în acest sezon. A stat în tribună la Astra - Viitorul, în urma scandalului pariurilor

În urma victoriei obținute aseară, Steaua a trecut pe primul loc în clasamentul din play-off, la egalitate de puncte cu Astra, care are însă cu un meci mai puțin disputat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (140)
newname
newname  •  01 Aprilie 2016, 14:21

L-a scos la pariuri de este asa supi?

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  01 Aprilie 2016, 09:53
Postat de Ionel Ghita pe 31 Martie 2016, 17:23

in locul lui sumi mai bine ma uitam la discavary pe cuvint nui este rusine sa vb de arbitraj sa se uite la meciul cu steaua in care li-se anulasera 3 goluri clare deci sumi gura mica si dc vrea un trofeu de campion si primul din cariera lui sa mearga frate in magazine se fc trofee

Un adevarat comentator sportiv,te asemeni cu talentele culinare ale lui Dinescu. Bravo ma gîţanule, astazi o sa+ti trimita un contract Kcapatos!

833138236781701
Paul Conache  •  01 Aprilie 2016, 06:20

sumudica are un tupeu incredibil, vorbeste de arbitraj ? poate ne spune si cum a fost la Astra-Steaua (cu 3 goluri anulate) iar despre gesturi ce sa zic ? ar trebui suspendat drastic (oare ce striga alaturi de galeria lui Dinamo ?) iar gesturile pe care le face sunt descalificante pentru un antrenor asa ca sumudica ar trebui sa aiba gura mica

Vezi toate comentariile (140)
Comentează