FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA

Supărat că a fost înlocuit cu Nae Manea, Ţicleanu l-a acuzat pe fiul acestuia de lucruri necurate: "Feriţi-vă de pariuri!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 21:32

Fiul lui Nicolae Manea, impresarul Florin, a declarat despre Aurel Ţicleanu că "a stat mai mult în junglă şi nu are de unde să ştie ce jucători a adus în fotbalul românesc".

Fostul antrenor al braşovenilor i-a răspuns agentului pe facebook: "Fotbaliştii «valoroşi» pe care i-a adus la Bistriţa n-au reuşit să salveze echipa. Şi cum pe nea Jean nu l-a furat nimeni pînă acum, nici pe arbitri nu pot să o dea. Le doresc să nu retrogradeze şi Corona, cu atît mai mult cu cît domnul Lupu nu are anvergura domnului Pădureanu, dar ţine morţiş să-i calce pe urme. Dacă şi anul ăsta vor persista în greşeală, las contribuabilii să întrebe cum a fost cheltuit banul public. Feriţi-vă de pariuri!".

Manea jr. a răspuns acuzelor: "La Corona cerşea bani ca să rămînă. E nervos că a pierdut trei mii pe lună. Tatăl meu e un om cinstit, care nu s-a murdărit niciodată. Tu îţi permiţi să arunci cu mizerie în el şi familia lui. Ce fel de om eşti?".

"Să nu-i ducă la puşcărie disperarea pe care o au să calce pe cadavre. Poate îi întreabă DNA-ul cum cheltuiesc banii publici pe noul staff şi pe jucătorii care vor veni"
Aurel Ţicleanu, fost antrenor Corona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
nanioanpetru
nanioanpetru  •  15 August 2013, 16:47

D-le Manea sunteti un profesionist si cunoaste-ti foarte bine fotbalul romanesc cu toate neajunsurile lui,totusi fiul dumneavoastra,chiar daca-r avea dreptate ar trebui sa fie mai ponderat.Aurel Ticlanul chiar daca nu are rezultate ca si antrenor este totusi o somitate,fara sa exagerez a fotbalului romanesc.TEMPERATI-Lpe COPILUL dumneavoastra,nu asa iese in evidenta un tinerel impresar.

petrusm
petrusm  •  24 Iunie 2013, 19:44

CORONA ... ECHIPA CARE INLOCUIESTE ALTE ECHIPE PENTRU PARIURI ...SNAGOV, URZICENI, MIOVENI, PIATRA NEAMT, BISTRITA, OTOPENI ... URMEAZA BALACEANCA SAU SATU LU MITICA ,,,,

stinta
stinta  •  22 Iunie 2013, 16:31

asta este, tigani....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează