FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Supărat că nu e lăsat să execute fazele fixe, Costea şi-a pus echipa în cap!

Levy a uitat să desemneze oamenii responsabili pentru fazele fixe şi a provocat astfel un scandal în vestiar.
Levy a uitat să desemneze oamenii responsabili pentru fazele fixe şi a provocat astfel un scandal în vestiar.

Articol de - Publicat sambata, 17 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 21:57

Florin a ”reuşit” o performanţă incredibilă: a jucat doar două minute, dar i-au fost suficiente ca să se certe cu jumătate dintre colegii lui.

Contra lui Schalke, steliştii au aşteptat 94 de minute prima lovitură liberă. Cînd ea a venit, s-au certat între ei care s-o execute. Din reflex, Rusescu a luat mingea şi şi-a pregătit execuţia, ştiind că el mai şutase din astfel de faze şi în meciurile trecute, dar Florin Costea a lovit mingea în locul lui, fără să-l anunţe, şi a provocat protestul celorlalţi jucători, care i-au reproşat gestul. Bourceanu şi Brandan au sărit să-l certe, iar Galamaz a aplanat conflictul de pe teren, dar cum faza se petrecuse în ultima secundă de joc, discuţiile au continuat în vestiar, unde majoritatea steliştilor i-au reproşat lui Costea că i-a "furat" lovitura liberă lui Rusescu.

Toţi bat prost!
Levy n-a avut nici o reacţie. Israelianul îşi impută şi el incidentul de la Cluj, deoarece nu a desemnat clar nici un executant de lovituri libere. Există cîţiva în echipă care bat din cînd în cînd, precum Rusescu, Brandan, Bourceanu şi Florin Costea, şi oricare dintre ei poate să-şi asume executarea unei lovituri. Ronny se apără, dînd vina pe lipsa unui specialist: "Dacă aş avea un jucător care la antrenamente să marcheze de nouă ori din zece faze fixe, atunci ar fi fost simplu să-l aleg pe acela. Dar n-am un asemenea fotbalist, de aceea i-am lăsat pe jucători să aleagă, în funcţie de cît de inspirat se simte fiecare dintre ei la un moment dat".

Că n-are în lot un om capabil să bată o lovitură liberă o confirmă şi cifrele fantastic de slabe: în ultimele două meciuri, cu Gaz Metan şi cu Schalke, Steaua n-a tras pe poartă nici măcar o dată dintr-o lovitură liberă!

3 centrări din faze fixe a avut Steaua contra lui Schalke, una dintr-o lovitură liberă şi două din cornere. Dintre toate, o singură minge a fost trimisă precis

1 singur şut au avut steliştii dintr-o fază fixă împotriva nemţilor, lovitura liberă din care Florin Costea a şutat mult peste poartă în ultimele secunde din prelungiri

7 centrări din faze fixe au trimis germanii în careul roş-albaştrilor, dintre care patru au fost executate precis

"Florin Costea să înţeleagă foarte clar că nu mai e la Craiova! N-avea voie să-i ia mingea lui Rusescu! Nu mă interesează că nu s-a supărat Levy, m-am supărat eu!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Era mai bine să fi executat Rusescu, fiindcă el trage mai bine de la distanţă. Dar poate lui Florin i s-a părut că vede bine poarta şi a simţit că el trebuie să şuteze" (Narcis Răducan, director sportiv Steaua)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
merlin505
merlin505  •  17 Septembrie 2011, 16:51

ssssssst vine mediasul

flocirica
flocirica  •  17 Septembrie 2011, 16:17

eu tot nu am inteles care din fratii costea e fotbalist? numai petarde si panarame avem in echipa...

ravanelly
ravanelly  •  17 Septembrie 2011, 16:08
Postat de forumeer pe 17 Septembrie 2011, 02:18

Destul de ciudate reactiile catorva stelisti de pe aici. Il injura ca la usa cortului pe F.Costea de parca am fi jucat finala Champions League si a ratat un penalty decisiv in minutul 97.... A gresit ca a executat el lovitura libera, l-am vazut pe Rusescu tragand foarte bine cand mingea sta pe loc, dar de aici si pana la a-l injura in halul ala e drum lung... Facem si noi ca rapidistii cu Coman? Le-a dat peste nas cu Hapoel de nu mai stiau dupa meci cum sa-l pupe in....... Goosfraba, mai copii!

pai sti ce zicea cheloo ca cei mai urati sunt tarani de la bloc si mai ales cei de bucuresti! si eu sunt din bucuresti dar frate uni de aici sunt mai inculti decat aia din varful muntelui!!!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează