FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Superafacere cu Vătăjelu! Ofertă de senzație primită de CS U Craiova

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2015 00:00

Polonezii de la Lech Poznan au pus pe masa Craiovei o ofertă de aproape un milion de euro pentru fundaşul de 22 de ani

Prezenţă-surpriză la ultimele meciuri ale Universităţii jucate în acest sezon. Antrenorul principal al polonezilor de la Poznan, Jan Urban, a fost prezent în tribună pentru a-l vedea la lucru pe Bogdan Vătăjelu, unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din campionatul românesc. După mai multe meciuri văzute pe DVD şi două urmărite live, oficialii polonezi au pus pe masă oferta pentru fundaşul de 22 de ani. "800.000 de euro banii jos, dar jucătorul să ajungă la noi încă din această iarnă!" a fost propunerea leşilor.

Oltenii nici n-au vrut să audă şi l-au făcut pe tehnicianul de 53 de ani să plece nervos de la negocieri. Oficialii Ştiinţei aveau în plan o sumă aproape dublă, dar şi un procent din posibila vînzare ulterioară a jucătorului. "Cei de la Craiova au cerut 1.500.000 de euro pentru Vătăjelu şi 30 la sută dintr-un eventual transfer al jucătorului. Scouterii lui Poznan au plecat de la negocieri cînd au auzit pretențiile românilor", susţin sursele GSP.

Discuţiile pentru vînzarea fundaşului se vor relua marţi, cînd ambele echipe vor fi deja în vacanţă. Polonezii sînt dispuşi să mai crească suma de transfer cu maximum 200.000 de euro, dar fără procente. "Nu știu foarte multe lucruri despre acest transfer, dar am auzit de interesul formației poloneze. Cei din club trebuie să decidă ce vor să facă, treaba mea este să joc şi să mă pregătesc cît mai bine. Sînt tînăr și am nevoie de evoluții cît mai bune", a declarat Bogdan.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
leul.albastru
leul.albastru  •  22 Decembrie 2015, 17:21

acelasi gsp=ZERO mititel !

1457249504566702
Constantin Dimulescu  •  21 Decembrie 2015, 15:35

Vatajelu este un jucator tanar si foarte bun.La preturile practicate azi in fotbal,800000 este o oferta facuta in bataie de joc.

granjan
granjan  •  21 Decembrie 2015, 13:24

În locul lui Felix, dacă mi-ar da ăștia un milion de coco, l-aș duce cu masina personală până la Poznan.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează