FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Superamical pentru CSU Craiova în cantonamentul din Austria » Se luptă cu o fostă câștigătoare a Europa League

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 13:14

CSU Craiova va pleca joi în Austria, acolo unde va efectua în cantonament în perioada 15 iunie - 7 iulie. 

Primul amical din stagiul de pregătire din regiunea Tirol se anunță a fi unul incendiar, echipa italianului Devis Mangia urmând să o întâlnească pe Zenit Sankt Petersburg, formație ce a fost antrenată în sezonul precedent de românul Mircea Lucescu. 

Partida va avea loc vineri, 23 iunie, la o oră ce va fi stabilită ulterior. 

Șefii lui Zenit nu au stat mult pe gânduri după ce l-au destituit pe Mircea Lucescu și au instalat deja noul antrenor, italianul de 52 de ani Roberto Mancini, cel care le-a mai antrenat, printre altele, pe Inter și Manchester City. 

Jucătorii prezenți la reunirea lui CSU Craiova: Calancea, L. Popescu, Dică, Bancu, Barthe, Bârzan, Briceag, Burlacu, Buzan, Dimitrov, Drăghici, Enache, Hreniuc, Jurj, Kelic, Mateiu, Petre, Al. Popescu, Popov, Gustavo, Vlădoiu și Zlatinski.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
326192847795467
Juventin Bianconero  •  13 Iunie 2017, 15:04
Postat de corectu pe 13 Iunie 2017, 14:31

Daca a antrenat-o Lucescu se poate castiga.

Pai i-am mai batut o data cu 2-0.

corectu
corectu  •  13 Iunie 2017, 14:31

Daca a antrenat-o Lucescu se poate castiga.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează