FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA

FRF a programat Supercupa României din sezonul trecut » Când vor juca CFR Cluj și FCSB pentru trofeu

Supercupa României se va juca între CFR Cluj și FCSB
Supercupa României se va juca între CFR Cluj și FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 17:16 / Actualizat joi, 18 martie 2021 18:04

Răzvan Burleanu (36 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat data la care se va disputa Supercupa României, meci care ar fi trebuit să se dispute în 2020. Este vorba despre 15 aprilie 2021. 

Duelul dintre CFR Cluj, campioana României, și FCSB, câștigătoarea Cupei, ar fi trebuit să se dispute la începutul sezonului, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat după ce pandemia de COVID-19 a dat peste cap programul sezonului actual. Astăzi, la capătul unei ședinte a Comitetului Executiv al FRF, Răzvan Burleanu a anunțat că s-a stabilit data la care derby-ul CFR Cluj - FCSB va avea loc. Este vorba despre 15 aprilie, într-o zi de joi, imediat după finalul sezonului regulat din Liga 1.

Meciul dintre campioana României și câștigătoarea Cupei României, CFR Cluj și FCSB, se va juca pe 15 aprilie, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești”, a spus președintele FRF. 

Între 13 și 15 aprilie vor avea loc și manșele tur ale semifinalelor Cupei României din acest sezon. Astra o va întâlni pe Dinamo, iar Universitatea Craiova o să joace cu Viitorul Tg. Jiu.

CFR Cluj și FCSB, prima înfruntare în Supercupă

Cele două cluburi se vor afla pentru prima dată față în față într-un meci care va conta pentru stabilirea câștigătoarei Supercupei României. Deși în ultimii 16 ani, excluzând sezonul recent încheiat, FCSB și CFR și-au adjudecat nu mai puțin de 16 titluri și Cupe ale României, nu s-a întâmplat în același sezon, una să triumfe în campionat și cealaltă în Cupă. FCSB a disputat 6 Supercupe și și-a adjudecat două, în vreme ce CFR a jucat tot de 6 ori cu acest trofeu pe masă, dar l-a câștigat de 3 ori.

Citește mai multe știri din actualitate:

Amicalul salvator cu Dinamo Kiev, în pericol?! Veste îngrijorătoare primită de Dinamo

FCSB - CFR Cluj, „jucat” înainte pe GSP » Scor final: 5-4! Giganții din Liga 1, față în față

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
forumeer.47
forumeer.47  •  19 Martie 2021, 03:27
Postat de cata23 pe 18 Martie 2021, 20:08

Bine ma specialistul in ultrasunete dar cu scările chiar așa rămâne

Ultrasunete :)))))), e clar, repet, nu mai vorbi de fenomenul ultra' sau cel hool, esti pe langa. Ca sa vorbesti de Budapesta, trebuie sa stii de actiunea de la Lizeanu, de provocarea de la Turneul Ultra', de atacul din Polivalenta din Focsani, la handbal, dar tu n-ai cum sa stii nici una dintre astea, asa ca mai bine vezi-ti de rontaitul de seminte acolo in liniste, ok, fcfcsbistule? Si sa nu uiti sa ne urmaresti cum inauguram Stadionul Steaua!

cata23
cata23  •  18 Martie 2021, 20:08
Postat de forumeer.47 pe 18 Martie 2021, 19:44

Atat? Asta-i tot ce ai putut :)))? Nu vorbi tu de fenomenul ultra' sau hool, nu stii cu ce se mananca. Ramane cum am stabilit: sa te uiti cum inaugureaza Steaua noul Templu, ok?

Bine ma specialistul in ultrasunete dar cu scările chiar așa rămâne

forumeer.47
forumeer.47  •  18 Martie 2021, 19:44
Postat de cata23 pe 18 Martie 2021, 18:49

Vezi sa nu cobori scările ca la Budapesta sudist temator ce ești...

Atat? Asta-i tot ce ai putut :)))? Nu vorbi tu de fenomenul ultra' sau hool, nu stii cu ce se mananca. Ramane cum am stabilit: sa te uiti cum inaugureaza Steaua noul Templu, ok?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează