FOTBAL  »  Superliga  »  OTELUL - PANDURII 3-1

Superiori

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2007 00:00

Perfect. Asa a inceput Otelul meciul de ieri, jucat pe un teren imposibil, acoperit aproape in totalitate cu zapada. Era doar minutul 3 cind Ilie Iordache si-a dinamitat propria echipa: l-a faultat in careu pe Szekely, iar "centralul" Teodor Craciunescu a acordat penalty si eliminare. Jula a facut 1-0 si de-aici totul parea foarte simplu pentru galateni.

Dar, surpriza! In minutul 29, Jelev il trinteste pe Stromajer in "16"-le Otelului, iar Djakpa a transformat lovitura de la 11 metri. Prin mintea lui Grigoras alergau frinturi de meciuri cu inceput de vis si final de cosmar, specialitatea trupei sale in aceasta toamna. Numai ca gorjenii n-au avut puterea sa reziste in inferioritate. Szekely a centrat perfect pentru Gabi Paraschiv, care l-a invins pe Balaet cu un sut plasat (39) si le-a oferit colegilor o pauza ceva mai tihnita.

Imediat dupa reluare, Semeghin a scos inca un 11 metri, iar goleadorul Jula a marcat in doi timpi (49). Djakpa a clacat, intrind si el mai repede in vacanta dupa ce a luat "rosu" direct in urma unui atac criminal la Sirghi. Ramasa in 9 oameni, echipa din Tg. Jiu n-a mai contat deloc, iar galatenii au luat si ei piciorul de pe acceleratie, asteptind finalul pentru a o zbughi catre casierie, sa-si incaseze toate primele si ratele contractuale.

Jula e cel mai bun marcator al Otelului in acest sezon, cu 15 goluri in toate competitiile

La lopata
Inaintea partidei, la indemnul directorul general, Marius Stan, toti angajatii clubului au pus mina pe lopeti si au incercat sa curete terenul de zapada. Desi chiar si oficialul galatean a muncit, nu s-a reusit mare lucru, doar o treime din teren fiind curatata.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează