FOTBAL  »  Superliga  »  EDITORIAL

Superman, Spiderman, Hrebeman » Remus Răureanu scrie despre noul supererou din Ghencea

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 17:38

Sau Batman. Salvatorul acestui Gotham City al fotbalului românesc e Hrebenciuc.
Steaua e ameninţată de UEFA cu excluderea pentru faptele de corupţie ale patronului? Hrebenciuc are un avocat care rezolvă, UEFA dă cu suspendare.

Echipa nu mai are jucători şi Gâlcă s-a trezit că a preluat un lot atît de fragil, că accidentarea lui Rîpă sau a lui Prepeliţă ar semăna cu un dezastru? Intervine Hrebenciuc, zboară la Tîrgu Jiu să negocieze pentru Breeveld.

OK, faţă de alţi supereroi, politicianului îi trebuie totuşi elicopter, nu zboară de-a binelea. Îl însoţeşte Argăseală, într-un cuplu Batman&Robin care arată că pe preşedintele Stelei nu Becali îl eclipsa. Argăseală reuşeşte să fie tot numărul 2 chiar şi acum, cînd a rămas singur în conducere!

Acum e ajutor de supererou, însoţitorul lui Hrebenciuc atoateştiutorul. Superman, Spiderman, Batman şi cîti or mai fi apar şi salvează.

Hrebenciuc de la ce o salvează pe Steaua? Echipa tocmai a înregistrat cel mai bun an financiar din istoria fotbalului din Romania, cu 37 de milioane de euro încasaţi într-un an, din care mai mult de o treime profit! De ce e nevoie să zboare Hrebeman la Tîrgu Jiu ca să negocieze pentru un jucător mediocru precum Breeveld?

N-ar fi nevoie, dacă Steaua ar fi Steaua. Dar Steaua e Becali. Şi numerele din bilanţul pe 2013 ascund adevărul în acest caz. Hrebenciuc l-a salvat pe Gigi cînd l-a ajutat împrumutîndu-i un avocat, îl ajută din nou şi îşi satisface, probabil, o fantezie personală asumîndu-şi rolul de salvator al lotului şi magician al mercato.

Cu sumele din Champions League, Steaua şi-ar fi permis oricare jucător din Liga 1 şi oricare avocat din lume! Cu banii transferaţi în contul patronului, suporterii celui mai popular club românesc se uită cum Hrebenciuc, un om neimplicat în fotbal cu vreo funcţie concretă, se joacă de-a Batman.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
ainraymon
ainraymon  •  26 Iulie 2014, 23:28

De unde a mai aparut si acest balamuc cu pretentie de jurnalist??? Mai raurane n-ai vrea sa treci putin pe la balaceanca sa te perfectionezi in delirium tremensis???

khal_37
khal_37  •  26 Iulie 2014, 23:11
Postat de khal_37 pe 26 Iulie 2014, 23:04

Remus Răureanu

Remus Răureanu este un antiroman notoriu, un avorta al soartei care nu stie alr=tceva decat sa fabuleze impotriva Stelei. Nu are pregatirea necesara, nici studii de specialitate dar nu rateaza o ocazie in a acunca cu noroi in tot ceea ce reprezinta Steaua. Parerea mea...ori e ceangau kvsc-ist, ori fiu de fost turnator al securitatii 9inamovist sau pur si simplu un unul care si-o freaca in public pentru ca nimeni nu il opreste sa o faca. Bre oparitule, eu iti spun un lucru...sa nu dea Domnul sa dau e fata in fata cu tine,ca nu mai apuci sa terfelesti tu Steaua asa cum au terfelit-o batalionul de briganti care au violat-o pe mamicuta ta aia slinoasa soldoveanca.

khal_37
khal_37  •  26 Iulie 2014, 23:04

Remus Răureanu

Vezi toate comentariile (39)
Comentează