FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

Suporterii digeră tot mai greu situația CATASTROFALĂ a lui Dinamo! Mesajul galeriei în pauză! Cum se automotivează

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 20:54

Dinamo a făcut o primă repriză slabă cu CFR Cluj, primind și un gol după o greșeală în lanț. Se conturează o nouă înfrângere pentru "câini", una care probabil o va trimite pe Dinamo în play-out.

Cum la meci n-au fost mai mult de 400 de fani, iar în peluza Cătălin Hîldan nu erau mai mult de 100 de oameni, puținii fani au încercat să facă tot posibilul pentru a-i încuraja pe jucători și după pauză.

Obligați să îndure un joc catastrofal al echipei, dar și o frig teribil, suporterii s-au automotivat. Din portavocea unui lider de galerie s-au auzit următoarele cuvinte în pauza meciului.

"Haideți, câinilor, să ne ducem crucea până la capăt! Care mai vreți, care nu, aia e... Am câștigat sute de meciuri, am pierdut sute de meciuri. Cine vrea poate să plece acasă, bă tată! Pleați, bă, dacă nu vreți să mai stați! Rămânem ăștia care ducem în cârcă încă un meci pierdut".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
grandetorito
grandetorito  •  05 Decembrie 2018, 00:33

Doar dinamo Bucuresti... in B. Macar de-ar avea si soarta celorlalte bucurestene care au trecut prin ligile inferioare. Sa stim o treaba!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Decembrie 2018, 23:29
Postat de merace pe 04 Decembrie 2018, 22:36

Mie mi-a placut de galeria Dinamo care a strigat pentru ei si la 0-2. Astia da, fan adevarati, tin cu echipa lor si cand pierde!

mda :)) au strigat ,serie b ,vrem serie b !

merace
merace  •  04 Decembrie 2018, 22:36

Mie mi-a placut de galeria Dinamo care a strigat pentru ei si la 0-2. Astia da, fan adevarati, tin cu echipa lor si cand pierde!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează