FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB îi liniștește pe fanii lui Dinamo: „Nici vorbă de faliment, «câine»!” » Ultimele vești despre lupta internă cu spaniolii

Suporterii din DDB dau asigurări că Dinamo este pe drumul cel bun: „Nici vorbă de faliment, câine”
Suporterii din DDB dau asigurări că Dinamo este pe drumul cel bun: „Nici vorbă de faliment, câine”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 16:21 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 16:29

Reprezentații programului DDB dau asigurări că Dinamo este pe drumul cel bun și își va reveni și din punct de vedere financiar.

După înfrângerea de joi seara împotriva lui CFR Cluj, scor 0-2, reprezentații programului „Doar Dinamo București” au trimis un comunicat către suporterii dinamoviști în care îi asigură că echipa din „Ștefan cel Mare” este pe drumul cel bun, chiar și din punct de vedere financiar.

Ce mai faci, câine? 

“Nu prea bine”, ar fi răspunsul la întrebarea din newsletter, așa-i!? Dinamo a pierdut cu CFR, pandemia pare că nu se mai termină, la club e incertitudine, iar în presă vezi din ce în ce mai mulți oameni de sport profețindu-ne falimentul. Dă-ne voie să îți înseninăm puțin ziua! 

1. Nici vorbă de faliment, câine, pentru că DDB e acolo! L-am înlăturat din funcția de președinte al CA pe Cortacero, l-am revocat din funcție pe directorul executiv Alex Couto și nici Ruffo Colado nu se simte prea bine. Ai văzut și că președintele Șerdean, membru al echipei de țepari, a avut probleme să intre pe stadion în Ștefan cel Mare aseară. Ne vom ocupa de toți, rând pe rând, să nu ai dubii, facem curățenie la Dinamo! 

2. Am virat în club 1.000.000 RON cu titlul de împrumut garantat din drepturi TV. Împrumut, pentru că nu ne permitem să lăsăm nici un ban pe mâna spaniolilor, în cazul în care aceștia vor fi încă acolo atunci când EAD, firma care deține drepturile, virează banii. Cu banii virați se vor plăti salarii, aspect extrem de important în vederea (re)negocierilor cu jucătorii. Aceștia trebuie să aibă certitudinea că DDB își onorează promisiunile! 

3. Discuțiile cu jucătorii decurg foarte bine. Respectul generează respect, așa că în zilele următoare vei afla vești bune în această privință, ai încredere! 

4. Ai aflat deja că l-am adus pe Dario în funcția de consilier pe probleme sportive. Prezența regizorului “Minunii de la Liberec” în echipa DDB, acțiunile, sfaturile și ideile sale, toate acestea ne întăresc speranța că VA FI BINE! 

5. Ziua de ieri ne-a adus o înfrângere, dar și o mare victorie. România s-a convins că, deși vremurile pentru noi sunt tulburi, Dinamo a devenit un FENOMEN. Spectacolul făcut de ai noștri pe străzile Bucureștiului a ajuns subiect de știri, iar pe net ne felicită până și rivalii în comentarii. Cu asemenea suporteri în spate, Dinamo nu moare.
Comunicatul suporterilor din DDB

DDB îi liniștește pe fanii lui Dinamo: „Nici vorbă de faliment, «câine»!” » Ultimele vești despre lupta internă cu spaniolii

Etapa 15 // Match Preview Academica Clinceni - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Și românii vor să fugă din Ștefan cel Mare! Cine și-ar fi depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract

DINAMO. Despărțire emoționantă a lui Alexander Gonzalez, episodul 2: „Mulțumesc muncitorilor de la Dinamo” » A acceptat oferta fanilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  21 Decembrie 2020, 23:03

Ham ham uiuiu uiuiei unde sant câinii mei Latrati acum cu mine hey !! Despacito , ajutames no tengo dinero...una badea uuaaa Negoiță.. spuse ra câinii.. si după ce scuipa.. încep sa lingă.. cei mai cei .. ai mai tari lingăi.. va flutura coloana în vânt... eu chiar vreau sa retrogradați.. sa vedeți ca trăim și fara voi ... chiftelele.. prostiți romanii și voi și cortacero .. după ce ca romanul e sărac acum plătește și Dinamo și csa si rapid .. haina repede ca merge .. deschideti Urziceni otelul.. romanii sunt ca in imnul României .. nedestepti!!

111756897421302
Marius-Adrian Creţu  •  21 Decembrie 2020, 03:02

FORŢA ... DINAMO!!!

roja_azul76
roja_azul76  •  20 Decembrie 2020, 21:08
Postat de sadikul pe 20 Decembrie 2020, 20:52

zi-mi si mie ...de ex ...steaua cum s-a vandut ???

Daca te informai, ai fi știut! Așa, ce rost are sa o luam de la capăt pe firul povestii! Eu zic să-i lăsăm pe vecinul câtă și încă vreo 300 de amețiți, sa se considere steliști in continuare! Chiar le sta bine așa și nu mi-aș dori sa se vindece!:))

Vezi toate comentariile (68)
Comentează