FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA DINAMO

Suporterii dinamovişti nu îi mai vor pe cei trei "petrecăreţi" în Ştefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2008 00:00

Fanii lui Dinamo nu îi mai vor pe Torje, Ropotan şi Pulhac la echipă după ce aceştia au fredonat o melodie dedicată rivalei Steaua. În sondajul iniţiat de GSP.RO, la ora 18:30, peste 1.300 de suporteri alb-roşii au votat pentru înlăturarea celor trei petrecăreţi de la formaţia din Ştefan cel Mare. În schimb, doar aproximativ 550 de fani considerau că jucătorii merită în continuare încrederea oficialilor dinamovişti.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (79)
 •  07 Decembrie 2008, 10:02

DAK SUNTETI FANI ADEVARATI SUSTINETII NU II INJURATI AU FACUT O GRESEALA ORICINE GRESETE. "FORTZA DINAMO" VREAU TITLU SA DOVEDITI KT DE BUNI SUNTETI"

 •  07 Decembrie 2008, 09:59

ce a fost a fost trebuie sa ii sustinem dak suntem fani adevarati!!!! FORTZA DINAMO "BAIETII CAPUL SUS EU VA SUSTIN IN AFARA DE GOIAN SA SE DUK LA STEAUA K JOCA K UN STELIST IDIOT IN REST PE VOI 2 VA SUSTIN" FORTZA DINAMO"

 •  25 Noiembrie 2008, 00:23

Sunt dinamovist, dar acesti 3 jucatori nu mai au ce cauta la echipa! Afara cu ei si chiar dak terminam campionatul pe 5 cu jucatori adusi aiurea (dar care sa traiasca in spiritul dinamovist) eu si pun pariu ca niciun suporter nu se supara! Eu propun ca acesti 3 jucatori sa mearga la Steaua, echipa la care viseaza sa ajunga, probabil unde se vor simti si eu cu adevarat barbati. Afara cu ei!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează