FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI 0-1

Suporterii i-au cerut demisia lui Ciobotariu, însă acesta a anunţat că nu renunţă: "Aş fi un laş dacă aş pleca!"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 martie 2012 00:24

Tehnicianul lu Dinamo admite că echipa e în criză, însă susţine că poate resuscita jucătorii ca să joace ca în tur: "Acum vom vedea dacă sîntem bărbaţi"

- Domnule Ciobotariu, cum explicaţi eşecul?
- Nu vreau să găsesc scuze, dar e foarte greu să joci împotriva Vasluiului fără 3 jucători de bază. Dacă i-aş fi avut la dispoziţie pe Grigore şi pe Luchin, aş fi putut să joc cu Scarlatache fundaş dreapta, aşa...

- E Dinamo în criză?
- Trecem printr-o perioadă dificilă, e al doilea insucces pe teren propriu, dar avem jocuri importante în săptămîna care vine şi avem posibilitatea să remediem repede ce am irosit acum. Semifinala de Cupă cu Gaz Metan şi derby-ul cu Rapid, la ele mă refer.

- Suporterii v-au cerut demisia. Ce le răspundeţi?
- Fanii sînt dezamăgiţi, e normal să fie aşa atunci cînd echipa lor favorită pierde. Prin prestaţia noastră i-am făcut să sufere şi acesta a fost modul lor de a protesta, însă nu renunţ. Aş fi un laş să plec acum şi să părăsesc corabia în plin naufragiu. Din acest moment se vor vedea caracterele puternice. De aici înainte vom vedea dacă sîntem bărbaţi adevăraţi.

- Dar în timp ce fanii v-au solicitat demisia, i-aţi aplaudat şi le-aţi făcut semn din cap că da. Aţi fost ironic?
- Am dat din cap şi i-am aplaudat pentru că au venit la stadion, că au avut răbdare pînă la finalul meciului. N-am fost ironic, nu mi-aş permite aşa ceva.

- Dezamăgit de Alexe?
- Haideţi să nu aruncăm acum cu pietre în el. N-a jucat bine, OK, dar a trecut printr-o perioadă grea, i-a murit tatăl şi e afectat. Cînd pierdem sîntem toţi de vină, în frunte cu mine, nu doar un jucător anume.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
kily
kily  •  26 Martie 2012, 10:40

dinamo si rapid nu pot fi oprite din caderea libera decat inlocuind antrenorii. ciobi si puradelu' si'au pierdut autoritatea in fata jucatorilor, daca au avut'o candva... intre ei si echipa nu mai exista punti de legatura, este limpede ca cei din urma nu mai transpun in teren indicatiile primite inainte de meci si nu se mai angajeaza deloc in joc, cu atitudine si daruire: kone, munteanu, danciulescu, alexe si rus inoata pe gazon. ciobi nu a avut reactie in nici unul din ultimele 3 meciuri. apararea este tot varza, grigore nu are calitate, moti este indisciplinat tactic si luchin puturos balgradean este bomboana pe coliva... si totul a inceput in momentul intoarcerii lui borcea!

mpldm
mpldm  •  26 Martie 2012, 10:37

ciobi da-ti demisia,nu ai sange in tine,ti-e frica sa-l tii pe banca pe danciu.....nu joaca nimic,tu il bagi in teren pentru ce a jucat in trecut?sau pentru ce joaca acum?da credit jucatorilor tineri,lasa-i pe "batrani" ori sa plece ori sa stea rezerva,mi-e rusine ca sunt dinamovist....ma uit la alte echipe ce frumos joaca,in viteza,pase din prima....noi jucam cu viteza melcului...daca nu ai sange in instalatie lasa-te ciobi.....cu jocul asta nu prindem nici europa league

romarian
romarian  •  26 Martie 2012, 09:20

LIVIULE DACA AVEAI CARACTER ITI DADEAI DEMISIA. ECHIPA NU JOACA NIMIC SI NU A JUCAT NICIODATA, MAI ALES IN MECIURILE DE ACASA. LA GALATI NU I-A MURIT TATAL L UI ALEXE, ACOLO DE CE A JUCAT BINE. SUNT FICI CAYUTI MAI ALES KONE, CATALILN, DANCIU.DACA MAI RAMAI DINAMO VA PIERDE SI LOCUL SASE

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close