FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Suporterii interzişi în Ghencea pot veni la meciul cu Ceahlăul » Plus 2.500 de fani!

Suporteri Steaua
Suporteri Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Suporterii interzişi pe Ghencea în 2009 au voie să asiste la meciul cu Ceahlăul, din prima etapă a returului

Steaua a luat în serios avertismentele trimise de Mihai Stoichiţă. Antrenorul a atras atenţia că neînţelegerile dintre suporteri şi patron afectează rezultatele din campionat, aşa că Gigi Becali a acceptat un compromis. Patronul a anunţat ieri că trece cu vederea sancţiunea care le fusese aplicată celor peste 2.000 de fani interzişi la finalul anului trecut! "Au dreptul să asiste la jocul cu Ceahlăul, din prima etapă", a anunţat Becali la GSP TV.

"Pacea", aşa cum a numit-o proprietarul clubului, e posibilă însă numai cu clauze speciale pe care Gigi le-a enunţat: "Galeria nu mai are voie să înjure şi nici să mă conteste în timpul meciului. Pot scanda împotriva mea doar înainte, la pauză şi la final. Cei care nu respectă regulile dispar din tribune la următorul meci! Îmi pare rău pentru ei, fiindcă îmi dau seama cum te simţi să nu poţi asista la meciurile formaţiei favorite. Dar dacă ei nu vor înţelege şi vor respinge pacea, atunci asta e, să se uite la televizor, fiindcă eu nu accept să fiu înjurat!".

800 de oameni au asistat la ultimul meci din 2009 pe Ghencea, Steaua-Twente (1-1). Capacitatea stadionului e de 23.000 de locuri

10.000 de spectatori au format audienţa maximă a sezonului pentru stelişti pe teren propriu, la jocul cu Fenerbahce (0-1)

"Vă spun sincer că fără suporteri e imposibil să cîştigăm campionatul! Trebuie să se rezolve cumva problemele şi fanii se revină alături de echipă!"
Basarab Panduru, manager Steaua

"Suporterii au voie să vină în tribune cu bannere de protest, alea nu mă deranjează. Doar să nu scrie înjurături pe ele"
Gigi Becali, patron Steaua

"Relaţia cu suporterii e cel mai mare of al meu ca antrenor al Stelei. E un avantaj uriaş să ai tribunele din Ghencea alături de tine, un atu de care noi nu beneficiem"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
laca7
laca7  •  10 Februarie 2010, 14:06
Postat de pe 10 Februarie 2010, 12:58

brigada ros-albastra ,b.....i ura noastra, gb mu...ieeeeee

cap stadionului este de 28 400 de locuri cu lojele

laca7
laca7  •  10 Februarie 2010, 14:06
Postat de pe 10 Februarie 2010, 12:58

brigada ros-albastra ,b.....i ura noastra, gb mu...ieeeeee

cap stadionului este de 28 400 de locuri cu lojele

 •  10 Februarie 2010, 12:58

brigada ros-albastra ,b.....i ura noastra, gb mu...ieeeeee

Vezi toate comentariile (19)
Comentează