FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suporterii lui Dinamo își pun toate speranțele în Rednic: „Altfel închidem clubul!” + mesaj clar către conducere: „Ar trebui să se uite mai atent”

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2019 19:13

Suflarea suporterilor dinamovişti îi acordă credit lui Mircea Rednic în încercarea de a reduce pe linia de plutire formaţia bucureşteană.

„Dacă nici cu Mircea Rednic, care este soluţia optimă la acest moment, nu reuşi să redevenim o echipă competitivă cred că ar trebui să închidem clubul şi să mutăm toţi suporterii la handbal”, au precizat Cătălin Ingeaua şi Alex Popescu , membri ai PCH, la Sport Total FM.

Cei doi au vorbit şi despre echipa de handbal masculin care a ratat prezenţa în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

„La handbal ne simţim în largul nostru, avem o echipă bună şi un manegement performant. Poate că şi cei de la fotbal ar trebui să se uite mai atent aici.

Cred că, până la urmă, este mai bine că nu am trecut de Sporting. Dădeam în faza următoare de Veszprem şi poate pierdeam la scor. Am văzut exact unde suntem în acest moment şi ce paşi avem de parcurs în continuare pentru a ne apropia de lumea bună a handbalului masculin european”, au punctat cei doi suporteri ai lui Dinamo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
george1111
george1111  •  06 Martie 2019, 13:24

Ne place sau nu Rednic ,trebuie sa recunoastem ca daca si el da chix este nasol rau .Iar ptr a nu se intampla ce a s-a intamplat cu Rapid ,noi,trebuie sa-l spijinim la maxim ,ptr a avea o sansa de a scapa de negoita ,sau daca nu ,macar sa faca lucrurie sa mearga normal .Sa nu uitam ca el incearca ceva fara bani ,ceva cu sanse mici de reusita , ptr ca oricum am cotio ,fara bani ,sansele scad dramatic .Eu cred ca mai mult decat o calificare in play off nu o sa se reuseasca,dar ar fi ceva extraordinar in conditiile impuse de patron .

2036290743290484
Ion Marin  •  06 Martie 2019, 10:56

CONTINUARE. Nastse se relaxeaza la CORNU, VOVA, fratii BECALI , TIRIAC vaneaza mistreti,si altii se uita la multimea de bani pe care au facut o dupa revolutie si nu ar intoarce nimic clubului care le a daruit enorm.Dar la noi in ROMANIA , rautatea , zgarcenia si nerecunostinta sunt la rang de VIRTUTE.Nici suporterii nu s mai breji, toti au fost multumiti cand DINAMO ,I A FACUT FERICITI , acum TOTI I AU INTORS SPATELE.

2036290743290484
Ion Marin  •  06 Martie 2019, 10:54

Mircea Rednic o salvează pe Dinamo!Dar ce fac suporterii?Ceilalti mari dinamovisti , Lucescu, TIRIAC , Vova CHON, Dinu, Lupescu, Raducioiu, FRATII BECALI etc., CHIAR BADEA ET BORCEA sunt datori vanduti clubului , ei ar trebui sa cotizeze cel mai mult?Au primit un nume si glorie de la Dinamo si nu fac nimic , acum cand clubul este la un pas de dezastru.Stau pasivi si privesc linistiti si vad cum se duce la vale si nu fac nimic.Unii din multul lor altii din putin, sa infiinteze o asociatie dupa legea sporturilor sau a educatiei, si sa stranga bani prin cotizatii sau subscriptie publica de la toata suflarea dinamovista si sa salveze clubul.Dragii mei implicati va si nu mai stati pe la colturi sa l criticati pe Negoita.Gasiti solutii pana nu este prea tarziu .Nu va mai certati pe la colturi si dati dovada de generozitate si umnism , nu de RECHINISM.Negoita a intervenit intrun moment greu si a scos clubul pe care BADEA SI BORCEA SI inaintasii lor l au lasat in MOARTE CLINICA.Dragi dinamovisti , strangeti randurile pana nu este prea tarziu.Pentru acum e de actualitate poezia "Criticilor mei". Va spun eu ce fac ei , aia care au trait bine pe seama clubului, unii din ei:Tiriac , vaneaza porci mistreti prin Muntii Apuseni si se uita cu mainile tremurande cum ii creste averea , Lucescu il critica pe Rednic, in loc sa faca ceva pentru clubul care l a ajutat enorm (fara DINAMO , LUCESCU acum era un banal pensionar economist de le APACA, CU O PENSIE DE 1200 lei SI II fa

Vezi toate comentariile (24)
Comentează