FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-CEAHLĂUL, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ÎN DIRECT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Suporterii lui Dinamo se duc la picnic, nu vin la meci

Fanii lui Dinamo nu se înghesuie să vadă duelul cu nemțenii
Fanii lui Dinamo nu se înghesuie să vadă duelul cu nemțenii

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 aprilie 2012 10:10

O victorie a lui Dinamo în această seară, cu Ceahlăul, de la ora 21:30, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT peGSP.RO, ar menţine echipa lui Dario Bonetti în lupta pentru titlu.

Tehnicianul italian a făcut apel la suporteri să umple arena. Totuşi, pînă aseară, nu se vînduseră decît 600 de bilete!

“Din păcate, fanii noştri au preferat să iasă la picnic, la grătar sau în parc şi nu şi-au făcut drum şi pe la casele de bilete. Sperăm ca măcar în ziua meciului să se întoarcă spre echipă”, au spus conducătorii din ”Ştefan cel Mare”. Ei aşteaptă măcar 6.000 de oameni în tribune diseară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ramona_petri
ramona_petri  •  22 Aprilie 2012, 17:17

Asta ori ati inventat'o voi in redactie, ca gluma a zilei, ori l'ati intrebat pe un singur suport dinamovist si v'a spus ca merge la picnic, motiv pentru care trebuie sa schimbati titlul si sa scrieti: "Un suporter dinamovist se duce la picnic si nu vine la meci". La cat de lenesi sunteti ma indoiesc ca ati iesit in strada sa intervievati si sa aflati (de la vreo 500 de fani Dinamo) daca se duc la meci. Nici poll'uri n'ati avut asa ca... give us a fucking break! Again!

draptor
draptor  •  22 Aprilie 2012, 13:42

mai bine stau acasa si ma uit la tv decit sa bag bani in buzunarul lui porcea sau badea !!!daca se joaca pe NATIONAL ARENA se vede citi suporteri are DINAMO ,nu pot sa arunc banii pe fereastra pe un stadion de pe epoca lui ana pauker ,sa fim seriosi ,mai bine la tv ,pina la urma se vor schimba vremurile si la DINAMO ,nu vom ramine mereu sub piciorul becaliotilor si a celor ce conduc in acest moment echipa noastra draga!!!multa mwe conducerii lui DINAMO ....si multa multa MWE tuturor stelistilor...

trafalgar
trafalgar  •  22 Aprilie 2012, 13:21

Domnilor jurnalisti de la GSP.....ce doriti voi dinamovistilor, sa aveti parte de acelasi tratament in viata voastra de sclavi!. Datorita comportamentului si maniera de a defaima prin orice mijloace clubul Dinamo Bucuresti va face sa fiti pentru todeauna descalificati in ochi suporterului dinamovist si de ce nu a tuturor acelora care sunt iubitori de fayr-play in sport. Voua chiar nu va este rusine sa va umiliti sa va ploconiti in fata unui "om de nimic",sa nu aveti onoare si deminitate in ceace faceti!!!.Voi sunteti "presa sportiva",mai degraba "presa nesportiva" care cat de curand veti vinde ziarele si transmisia tv.numai in Pipera. Va doresc succesuri!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează