FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CLUJ 3-1

Suporterii lui U Cluj îşi vor banii înapoi pe bilete!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2011 22:47

Suporterii Universităţii au făcut reclamaţie la OPC împotriva clubului feroviar după ce au descoperit că biletele la aceeaşi tribună au avut preţuri diferite


Scandalul celor mai scumpe bilete din istorie nu s-a încheiat. Suporterii lui "U" Cluj au anunţat ieri că au reclamat CFR Cluj la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, cerînd să le fie restituită contravaloarea biletelor, iar clubul feroviar să fie amendat. Fanii "şepcilor roşii" au descoperit că există tichete valabile emise de club pentru acelaşi sector de tribună, dar avînd preţuri diferite. Astfel, CFR ar fi împărţit tichete de 1 leu şi 200 de lei la tribuna a doua. "Am cerut recuperarea tuturor cheltuielilor pe care le-au făcut suporterii Universităţii pentru achitarea acestor bilete. În condiţii de egalitate, preţurile de vînzare nu trebuie să difere. Vrem recuperarea prejudiciilor materiale pentru toţi clujenii, nu doar pentru fanii noştri", a declarat Blaga.

Preşedintele Iuliu Mureşan nu-şi face probleme pentru iniţiativa fanilor. "Clubul a împărţit invitaţii, aşa cum procedează la fiecare meci din startul campionatului. Pentru că ele nu pot să aibă o valoare contabilă de zero lei, am decis să punem un preţ simbolic de un leu, pentru că e nevoie să plătim taxe după fiecare tichet", a explicat Mureşan. Biletele la derby-ului Clujului au costat între 150 de lei şi 250 de lei, fiind cele mai scumpe bilete stabilite vreodată la un meci din Liga 1.

Fanii lui Dinamo au dat CFR în judecată!
Incidentul cu scumpirea biletelor la derby-ul Clujului nu e singular. În sezonul trecut, 700 de fani ai lui Dinamo nu au fost lăsaţi să intre pe stadion în sectorul galeriei, pentru că nu aveau buletin de Bucureşti! Nemulţumiţi de decizie, fanii au acţionat în judecată clubul feroviar, cerînd daune morale şi materiale pentru discriminare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  22 Noiembrie 2011, 23:05

De ce nu a-ti cerut si "singele varsat" degeaba ? Inca nu va-ti trezit dupa bataia incasata??

elsopotyi
elsopotyi  •  20 Noiembrie 2011, 16:00

SA CEARA DE LA WALTER, SI GIGIGIGI.

roadster1988
roadster1988  •  20 Noiembrie 2011, 15:59

brava paskany....esti un adevarat pentru ca ai reinnoit rezerva de sange in spitalele din cluj.o initiativa demna de urmat si pt altii.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează