FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Suporterii Stelei din Pitești au luat cu asalt casele de bilete » Câte s-au vândut în primele două zile

Steaua are o medie de 8.600 de spectatori la cele 3 meciuri jucate la Piteşti
Steaua are o medie de 8.600 de spectatori la cele 3 meciuri jucate la Piteşti

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2016 00:00

Fanii campioanei din Trivale au făcut luat cu asalt casele de tichete ale Stadionului "Nicolae Dobrin": s-au dat 5.000 de bilete în două zile!

Steaua se întoarce la Pitești și, chiar dacă a pierdut clar confruntarea cu FC Voluntari, 1-3, suporterii campioanei par să fi rămas alături de echipă.

În primele două zile de la scoaterea în vânzarea a biletelor, fanii piteșteni au achiziționat deja jumătate din cele comercializate. "S-au tipărit 10.000 de bilete, iar marți și miercuri s-au vândut aproape 5.000 dintre acestea", spun cei care se ocupă de vânzarea tichetelor.

Casele vor fi deschise și astăzi, cu începere de la ora 11:00, iar oficialii campioanei au postat pe site-ul oficial un mesaj pentru suporteri: "Facem un apel către toți iubitorii Stelei să își achiziționeze bilete din timp, astfel încât să fie evitată aglomerația la casele de bilete în ziua meciului. De asemenea, aceștia sunt rugați ca sâmbătă, la meci, să se prezinte la stadion din timp, pentru ca accesul la partida cu CSMS Iași să se facă în mod normal!".

Cei care nu au apucat să-și cumpere încă bilete, ale căror prețuri pornesc de la 10 lei la peluze, 15 lei la tribuna a II-a și 20 lei la tribuna I, o mai pot face și astăzi până la ora 19:00, iar în ziua meciului până la ora 20:30.

35.000 €ar intra în conturile Stelei dacă s-ar vinde toate biletele pentru meciul cu CSMS Iași

Audiențele la meciurile Stelei de la Pitești

Meciul Spectatori
Steaua - Astra 10.500
Steaua - CSU Craiova 9.533
Steaua - ACS Poli 5.720

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
hanmocar
hanmocar  •  26 Februarie 2016, 16:44

Forza Gigi !

khal_37
khal_37  •  26 Februarie 2016, 14:25
Postat de Robert Damian pe 26 Februarie 2016, 11:21

Nu credeam ca stelist sa spun asta vreodata,dar....RUSINE GALERIILOR DIN BUCURESTI !!!Pentru TRADAREA fata de echipa care se bat cu pumnul in piept CA O IUBESC!!!!!!!Aici,nu e vorba de Becali !!!Cineva de la Armata si CSA,a intocmit documente cu Paunescu si Becali,DE CE NU AU REACTIONAT TIMP DE12 ANI,DACA CEVA NU ERA IN REGULA???Cand au inchiriat stadionul si baza de pregatire din Ghencea,CUI O INCHIRIAU???????Totul e cusut cu ata alba,totul e o NEDREPTATE si o MIZERIE pentru...BANI !!!!Armata ar trebuii sa se ocupe de alte lucruri,ca in orice tara civilizata!!CA TARA A CONSTRUIT TOT CE E IN GHENCEA,si sportivii STELEI,AU CREAT PERFORMANTA,NU ARMATA!!!ARMATA A FOST DOAR UN ADMINISTRATOR PE SISTEM COMUNIST,SI DIN BANII TARII !!!A-TI PRICEPUT GALERIILOR STELEI DIN BUCURESTI ????A-TI FOST PACALITI SI INSELATI,sa va TRADATI IUBIREA FATA DE ECHIPA!!!!RUSINE !!!!!

La mercenarii astia iubirea trece prin burta...nu vezi ca *** e totul lapte si miere, au constant acasa 3-400 de suporteri( elevi ai liceelor din sectorul 3 al capitalei unde fratele lui Ionut Negoita, Robert este primar si care au intrarea libera si mai sunt cei 4-5000, o parte angajati ai ministerului de interne, jandarmi si fosti jandarmi, o parte angajati ai armatei a trupelor speciale si o parte ultrasii care vin doar sa se bata si sa arunce cu obiecte in teren. Toti astia sunt controlati de elias bucurica, omul de casa a lui oprea, ontanu, boroi si anghelache, care datorita lor are o afacere care-i produce peste 500000 de euro anula profit, o parte de bani folosindu-i la racolarea aceste mase de votanti daca trebuie( vezi lansarea candidaturii la presedintie a lui Victor Ponta cand in numar de cca 5000 l-au sustinut pe National Arena toti avand tricouri rosii cu inscriptia unpr, ocazie cu care l-au spanzurat si pe Ponta de acoperisul stadionului), sau la meciurile impotriva Stelei. In rest nu pun piciorul pe stadion. Cele doua galerii ale stelei sau dezintegrat de mult, au ramas cateva sute care sustin clonele fostelor echipe departamentale ale armatei care in prezent au investitori proprii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  26 Februarie 2016, 14:17
Postat de andrei.cernat pe 26 Februarie 2016, 10:17

fcsp umple stadioanele

Exact...o cautam pe mamica ta, exact cum dinamovistii il striga pe cristii( care e in puscarie saracul) noi o strigam pe ea. Amintirile noastre cu ea sunt atat de fierbinti...ahhhh. Steaua are fani oriunde joaca saracule, restul au doar suporteri de bucuresti(si aia cateva sute).

Vezi toate comentariile (6)
Comentează