FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, 20:00

Suporterii Stelei revin alături de echipă, dar în deplasare! Ardelenii s-au îngrămădit pentru un bilet la CFR - Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 17:13

CFR Cluj și Steaua reîncep campionatul pe 5 februarie, de la ora 20:00, iar partida e una destul de atrăgătoare pentru ardeleni.

Suporterii Stelei și-au abandonat echipa la meciurile de pe teren propriu, dar foarte mulți fani roș-albaștri vin la partidele din deplasare. Așa se va întâmpla și la Cluj!

Casele de bilete ale stadionului Dr. Constantin Rădulescu au fost luate cu asalt astăzi, iar mulți dintre cumpărători s-au declarat fani ai Stelei.

"Ăsta e adevărul, Steaua e iubită în România. Vor veni mulți, au suporteri peste tot în țară, ăsta e adevarul. Eu zic că vor veni 7.000 - 8.000 de oameni, după părerea mea, pentru că am avut un parcurs bun, echipa a jucat bine și vor veni cât mai mulți să ne susțină, sunt sigur de asta", a spus Vasile Miriuță, conform TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
timm
timm  •  03 Februarie 2017, 21:33
Postat de andy_2008 pe 03 Februarie 2017, 20:32

Azi au aratat la stirile sportive de la PROTV cum un pusti de la Steaua boxa cu un tricou de la Dinamo din lipsa de bani. Deci clubul armatei nu are rusine si nici bani, dar il pun pe marele Lacatus sa faca echipa de fotbal.RUSINEEEEEEEE!!!!1

Eu l-am vazut pe infractorul Becali cu fularul lui Dinamo la gat. Nu avea bani pentru un fular cu FC Sportiv Buc, zici?

andy_2008
andy_2008  •  03 Februarie 2017, 20:32

Azi au aratat la stirile sportive de la PROTV cum un pusti de la Steaua boxa cu un tricou de la Dinamo din lipsa de bani. Deci clubul armatei nu are rusine si nici bani, dar il pun pe marele Lacatus sa faca echipa de fotbal.RUSINEEEEEEEE!!!!1

bigdeal
bigdeal  •  03 Februarie 2017, 20:01
Postat de jalabert pe 03 Februarie 2017, 18:42

babele si mosii care votau psd sunt de fapt suporteri stelisti si dinamovisti. cand susti dinamo sau steaua e drept trebuie sa ai un creier tare depasit. de aici si confuzia creeata. nu babele voteaza psd ci stelistii si dinamovistii care au un creier functional ca de babe.

Mai baiete ai dat cu mucii in fasole. Tu ai vazut ce ai scris? Pune mana pe carte, lasa televizorul ca e jale!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează