FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Suporterii stelişti îi cer lui Hagi să nu preia echipa din Ghencea: ”Nu reveni unde ai fost umilit!”

Articol de - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 23:09

Printr-o scrisoare publicată pe site-ul suporterilor, fanii îl roagă pe ”Rege” să nu accepte să antreneze din nou Steaua după episodul petrecut în 2007

Steaua îl curtează pe Hagi, iar fostul mare număr zece pare tentat de o revenire pe banca roş-albaştrilor. Chiar dacă negocierile directe nu au început încă, ambele părţi par tentate să se întîlnească şi să-şi expună cererile şi obiectivele. Cum restul variantelor pentru postul de tehnician al echipei sînt limitate, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a anunţat acum cîteva zile: "O să mă întîlnesc şi o să vorbesc cu Hagi!".

Vestea că între Steaua şi Gică Hagi există o atracţie nu este pe placul fanilor din Ghencea, care nu văd cu ochi buni o reîntoarcere a tehnicianului de 46 de ani pe banca roş-albaştrilor. Motivul nu este unul sportiv, ci are legătură cu ceea ce s-a întîmplat în 2007, atunci cînd "Regele" a fost timp de două luni antrenor la Steaua, el plecînd de la cîrma echipei după un scandal monstru cu Gigi Becali.

"Gică, tu ai demnitate!"
În scrisoarea suporterilor, pe fcsteaua.com, îi sînt amintite lui Hagi episoadele în care patronul echipei l-a umilit în 2007. "Nu putem, nu vrem să credem că te gîndeşti cu adevărat să te întorci la Steaua! Ar fi dincolo de orice explicaţie, ar fi împotriva calităţii care te-a consacrat şi care te-a determinat să pleci din Ghencea: demnitatea!", scriu fanii către fostul mare fotbalist, continuînd: "Gică, nu ai un viitor la această echipă cu Gigi şef. Nu-ţi mînji trecutul, nu te lăsa iar batjocorit! Dincolo de antrenori, Steaua mai are nevoie de simboluri, nu-ţi pierde acest statut! Unde vrei tu să vii nu e decît chin, bătaie de joc şi isterie! Vezi-ţi de viaţa ta, Gică! Nu s-a schimbat nimic de cînd ai plecat!", se scrie în apelul fanilor.

Şi Boloni i-a recomandat să nu se întoarcă
În urmă cu cîteva zile, cînd a apărut posibilitatea ca Hagi să revină în Ghencea, Ladislau Boloni i-a transmis fostului său coleg că ar face o greşeală dacă ar accepta oferta lui Gigi Becali: "Dacă Hagi se întoarce, pentru mine ar fi o surpriză. Să nu uite că a fost umilit acolo! Acum, depinde de mîndria fiecăruia şi de ce îşi doreşte de la viaţă!".

Gigi aşteaptă meciul "naţionalei"
Pentru a intra în discuţii clare cu Hagi, Gigi Becali aşteaptă deznodămîntul meciului din această seară cu Bosnia. "Regele" este şi pe lista posibililor succesori ai lui Răzvan Lucescu pe banca României, Mircea Sandu incluzîndu-l şi el ca un tehnician cu şanse de a pregăti din nou "naţionala" în cazul unui insucces diseară cu Bosnia.

De ce este Hagi un idol pentru stelişti:
- a jucat la Steaua între 1987-1990
- 3 titluri de campion (1987, 1988, 1989)
- două Cupe ale României (1987, 1989)
- Supercupa Europei (1987)
- a jucat o finală de Cupa Campionilor Europeni (1989) şi o semifinală a aceleiaşi competiţii (1988)
- a jucat 128 de meciuri la Steaua în toate competiţiile, a marcat 92 de goluri, avînd 50 de pase de gol

Fanii Galatei: "Te vom iubi veşnic!"
În momentul în care a fost demis de la Galatasaray, în martie, suporterii Cim-bom i-au transmis "Regelui" o scrisoare de adio emoţionantă: "Am crescut cu tine, am trăit momente unice cu tine! Vei rămîne mereu în inimile noastre! Dragostea noastră pentru tine, admiraţia noastră nu se vor sfîrşi nici cu o mie de despărţiri cu capul plecat, dar cu una! Dar noi îl vrem pe Hagi cel care purta echipamentul galben-roşu şi poate pe el îl iubim pentru tot ce a făcut pentru noi!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
cholito18
cholito18  •  05 Iunie 2011, 17:02

STEAUA BUCURESTI- O LUMINA IN FOTBALUL ROMANESC CARE PALPAIE DIN CE IN CE MAI DES DIN CAUZA UNOR OAMENI CARE NU-SI VAD DECAT PROPRIILE INTERESE. AR FI TIMPUL CA ACEASTA ECHIPA SA FIE REDATA SUPORTERILOR INAINTE CA TOTUL SA SE DUCA DE RAPA. P.S. "SFARSITUL LUMII ESTE APROAPE"!!!

rauleacvlad
rauleacvlad  •  05 Iunie 2011, 01:03

da nu e ma antrenor Hagi ca jucator jos palaria dar pe unde a mers na avut rezultate din pacate tre so spunem cu tot respectu pt el, acuma astia vor sal puna la echipa nationala,parerea mea e ca fereasca Dzeu sa se duca acolo mia ajuns dubla cu slovenia din 2001

epishebe
epishebe  •  03 Iunie 2011, 13:27

Eu nu inteleg un lucru in toata povestea asta: Ca Gigi vrea sa imbuneze suporterii si pt. asta il vrea pe Hagi antrenor, pot intelege. Ca suporterii care si-l amintesc pe exceptionalul jucator care a fost il vor ca antrenor pot, mai greu, intelege. Ca Hagi, dupa multitudinea de esecuri pe care le-a avut, vrea in continuare sa fie antrenor NU POT INTELEGE. Chiar nu si-a dat seama ca atunci cand situatia devine naspa el NU ARE SOLUTII? Chiar nu si-a dat seama ca antrenorii cei adevarati sunt altfel?? Inteleg ca nu este suficient de destept ca sa fie antrenor. NU INTELEG CUM DE NU ESTE SUFICIENT DE DESTEPT SA ISI DEA SEAMA CA NU ESTE SUFICIENT DE DESTEPT SA FIE ANTRENOR!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează