FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Fierbe Bănia! Suporterii Craiovei, alt mesaj incisiv pentru Rotaru: „Un club de amatori!” + ce reproșuri mai au ultrașii

Suporterii Universității Craiova continuă să-și exprime public nemulțumirile față de situația din club / foto: Raed Krishan
Suporterii Universității Craiova continuă să-și exprime public nemulțumirile față de situația din club / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 12:40 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 18:54

În săptămâna derby-ului cu Rapid, programat duminică, suporterii Universității Craiova continuă să-și exprime public nemulțumirile față de situația din club. După ce Peluza Nord a anunțat că nu se va prezenta în Giulești dacă până atunci nu va fi numit un alt antrenor principal, un grup important al ultrașilor a pus „tunurile” pe Mihai Rotaru și Corneliu Papură.

„Vechiul Spirit Ultras”, o entitate cu vechime în peluza olteană, care a mai taxat și în trecut stângăciile celor din club, a publicat un mesaj extrem de acid la adresa finanțatorului din Bănie, pe care-l consideră vinovatul principal pentru degringolada din ultimele săptămâni.

Rotaru e arătat cu degetul și acuzat că, prin ultimele decizii luate, nu face altceva decât să „transforme clubul într-unul de amatori”. Numirea lui Corneliu Papură în funcția de A1, chiar și una temporară, reprezintă una dintre principalele surse de nemulțumire ale fanilor. 

Drama unei mari promisiuni a Craiovei: „Patru operații, apoi infecție. Mi-am revenit după un an, dar trăiesc cu o dezamăgire” » Unde e azi „puștiul plin de calități” debutat de Pițurcă
CSU CRAIOVA
Drama unei mari promisiuni a Craiovei: „Patru operații, apoi infecție. Mi-am revenit după un an, dar trăiesc cu o dezamăgire” » Unde e azi „puștiul plin de calități” debutat de Pițurcă

„Tot orașul e lângă voi, dar vă dați cu stângul în dreptul”

„Într-un moment când avem marca, palmaresul, stema istorică, dreptul de a purta numele, imnul, numele stadionului, când tot orașul e lângă Știința, voi vă dați singuri cu stângul în dreptul și dezamăgiți suflarea alb-albastră pentru niște ambiții personale.

Avem pe bancă singurul «antrenor» din lume care nu vine să salute suporterii echipei (n.r. - Papură). Nu doar peluza (...), el nu salută pe nimeni din stadion!

Singurul «antrenor» din lume care nu e în stare să susțină o banală conferință de presă înainte de meciuri, secundul fiind pus să vină și să transmită el mesaje mediei si fanilor. Singurul «antrenor” din lume care nu e capabil să vină la declarațiile de după meci și să răspundă la două-trei întrebări ale unor ziariști. 

Și-a bătut joc în mare parte de posibilitatea de a merge mai departe în Cupa României, făcând experimente și reușind în ultimul minut un egal cu celebra Arsenal Tunari. Acum, doar victorii pe linie la Arad și cu Viitorul (n.r. - Farul) ne mai pot califica, iar șansele sunt minime. Anul trecut, când Rădoi a facut aceeași greșeală, a fost aspru criticat din lojă.

- Grupul „Vechiul Spirit Ultras”, despre Corneliu Papură

„E un chin de nedescris să privești un meci al Știintei”

Criticile la adresa lui Papură continuă, tot într-o notă incisivă: 

E un chin de nedescris să privești un meci al Științei. Un fotbal oribil, cu jucători deconectați, dezorientați si blazați, incapabili să-și creeze măcar ocazii de gol (scoatem din discuție meciul fără istoric și relevanță cu «lanterna» din Botoșani).

Loja se încăpățânează să-și bată joc de miile de suporteri de pe stadion și de sutele de mii de acasă. Se încăpățânează să se comporte ca un club de amatori, unde președintele își face ambițiile cu tribuna, trimițând pe bancă un «antrenor» fără carismă, fără un minimum de calități de pedagog, fără capacitatea de a dialoga și a socializa în general.

Fierbe Bănia! Suporterii Craiovei, alt mesaj incisiv pentru Rotaru: „Un club de amatori!” + ce reproșuri mai au ultrașii
Cornel Papură e aspru criticat de fanii alb-albaștrilor / FOTO: Cristi Preda (GSP)

(...) Un «antrenor» pe care nu-l recomandă nimic în afara supunerii față de investitor. 

În loc să meargă să-și facă ucenicia în altă parte și să demonstreze întâi că e antrenor la două-trei echipe mai mici, pe la cluburi care contează în Liga a 2-a sau măcar pe la vreun club mic din Liga 1 - și după ce ar confirma acolo să poată fi chemat la Știinta, «brelocul» Cornel e plantat pe bancă precum un măscărici al cărui unic rost pe lume e sa enerveze tot stadionul”. 

[Jucătorii] au o linie directă, peste antrenor (atunci când a existat unul!), cu investitorul atotștiutor, pe care câteva transferuri pe sume mari l-au făcut să creadă că e expert în fotbal.

- Grupul „Vechiul Spirit Ultras”, despre relația jucătorilor cu Rotaru

Etapa 14 / Match Preview Rapid - Universitatea Craiova

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

EXCLUSIV Drama unei mari promisiuni a Craiovei: „Patru operații, apoi infecție. Mi-am revenit după un an, dar trăiesc cu o dezamăgire” » Unde e azi „puștiul plin de calități” debutat de Pițurcă

Cârțu o face praf pe Universitatea Craiova: „Haos total”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
Nea.Marin
Nea.Marin  •  25 Octombrie 2023, 23:57
Postat de george.br pe 25 Octombrie 2023, 19:58

Nici acum n-ai inteles, ma, ca asta e echipa partidului? Aia v-au gadilat atunci urechile mintindu-va ca e "echipa voastra" si voi i-ati crezut?:))) Pacalicilor! E echipa partidului ca doar el a nascocit-o!

Corect !

suporterucv
suporterucv  •  25 Octombrie 2023, 20:17

Multi il critica pe Rotaru si au dreptate in general, pt ca tot managementul ii apartine (a recunoscut-o chiar si el intr-un interviu mai vechi). Trebuie totusi sa recunoastem ca acest om a facut si lucruri bune pana acum. De acord, nu s-a castigat titlul. Atat s-a putut. Problema e ca acum el VREA SA PLECE, dar nu se gasesc investitori care sa preia acest club, ff greu de condus. Sigur, el mai are o varianta - sa vanda tot, sa-si recupereze banii si sa bage clubul in faliment !! Dar nu o face. Prefera sa-l tina pe linia de plutire, atat cat poate, pana gaseste sa vanda. Daca pleaca totusi, investim noi suporterii vreo 2-3 mil eur pe an, minim, sa mentinem clubul in viata (pe modelul Dinamo) ?? Greu de crezut. De plecat e usor sa pleci (vezi Negoita la Dinamo). Dar ce pui in loc ...??!!!

superdaniel72
superdaniel72  •  25 Octombrie 2023, 20:14
Postat de eunescu09 pe 25 Octombrie 2023, 14:14

Trebuie sa recunoaștem ca au fost destul de blânzi suporterii, totuși, fata de jocul infect al Craiovei și fata de degringolada absoluta din acest club.

E putin spus... La atitudine zero, joc la fel, antrenor MINUS... PATRONUL ESTE 99% RESPONSABIL.Doar este patron, imagine, director, antrenor in umbra si responsabil 100% inclusiv la transferuri si echipa aliniata la meci!Si a asumat acest rol! Din momentul in care si a anuntat ,,nuantarea" ca si bani si implicare la Craiova , au plecat problemele...Asa ca il rugam PUBLIC, sa plece! Ce sa vb. de ivan, vai capu lui, mitrita si markovic la fel... daca astia AR FI SCOSI DIN LOT, s ar indrepta RAUL!!! Pyiitiuuyuuuu!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează