FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIREA URZICENI

Suporterul bătut de MM lansează o provocare

Articol de - Publicat duminica, 16 martie 2008 00:00

Suporterul bătut de Mihai Stoica în mai 2005 spune că managerul Urziceniului trebuie să-şi pună la gît fularul roş-albastru dacă vrea să stea azi printre fanii Stelei

Azi se va produce prima întîlnire a lui MM cu suporterii Stelei pe stadionul din Ghencea în calitate de adversari de la despărţirea lui de gruparea roş-albastră, produsă în aprilie 2007. Mai mult, MM a spus că nu va lua loc în loja stadionului , ci "voi sta în tribună pentru că atmosfera de pe Ghencea este deosebită".
Astfel, MM va sta în apropierea zonei în care se va afla şi Radu Ion, suporterul pe care l-a bătut în mai 2005, în timpul meciului Steaua - CFR Cluj. "Şi eu ce să-i fac dacă va sta în tribună? Nici nu vreau să dau ochii cu el, nu vreau să-l mai văd vreodată", a fost prima reacţie a fanului Stelei.


"Dacă vrea să stea în tribuna Stelei, trebuie să-şi pună la gît fularul roş-albastru. Acum doi ani mi-a dat un pumn în gură pentru că, a zis el, nu eram suporter adevărat. Vreau să-l întreb şi eu ceva, acum cine nu va fi stelist la meciul ăsta? Eu am fost, sînt şi voi fi mereu stelist, mă va găsi pe Ghencea şi peste 20 de ani şi sper că şi peste 30, el şi alţii ca el azi sînt, mîine nu", a continuat Radu Ion, care a adăugat apoi: " Stoica mi-a demonstrat că nu e om. După ce şi-a văzut sacii în căruţă în urma acelui incident, pentru că dacă mă ţineam de capul lui ieşea urît, a început să mă atace. Se dădea mare stelist şi acum e adversarul Stelei. La fel şi Dan Petrescu, e mare stelist, dar a pupat steagul Rapidului. Vă spun eu cine sînt adevăraţii stelişti: suporterii în albastru şi roşu", a încheiat Radu Ion, omul bătut în Ghencea în urmă cu trei ani de Mihai Stoica.

"L-am auzit pe MM spunînd că va sta în tribuna din Ghencea, deoarece provine dintre fanii Stelei. El zice multe, dar mintea i-o ia razna uneori"
Radu Ion

"Dacă se va aşeza lîngă mine? O să-l ignor, o să mă fac că nici nu-l văd şi n-o să-mi fie teamă să-i fluier pe jucătorii Unirii Urziceni. Acum, MM nici nu mai are bodyguarzii după el"
Radu Ion

Atunci, MM a fost salvat de Gigi
În mai 2005, Mihai Stoica a coborît din lojă şi, enervat de faptul că un suporter îl înjura pe Dică, i-a dat acestuia un pumn în gură. Fanul a dorit să-l acţioneze în judecată, însă Gigi Becali l-a chemat la el şi, în cele din urmă, s-au împăcat.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (51)
 •  16 Martie 2008, 22:24

MM zi de cate ori i-ai lins pamantu dintre degetele de la picioare lu becali si acuma esti mare stelist. Dute-n pola de javra falsa.

 •  16 Martie 2008, 17:47

Steaua ,club infiintat de Comunisti si patronata de un Oier. Inca mai fierbe directivele lui V.Ceausescu .Jos cu ei si multumitiva cu locul 3 .

 •  16 Martie 2008, 13:55

@franco arad am auzit ca mama ta merge pe centura si se prostitueaza pt ca si tu sa ai bani de net sa aberezi ineptii...de asemenea am auzit ca sora ta o uge prin boscheti ca sa plateasca curentul ..pt ca o ideea de a ta cere timp si trebuie sa stai cu calculatorul aprins ...de asemenea am auzit ca ...suporterii stelei se pisa pe tatal tau fomist si betivan ratat ...doar din placere ...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează