FOTBAL  »  Superliga  »  REVELAŢIE

Surpriza

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2008 00:00

Fundaşul Alin Chiţa a fost ieri cel mai periculos atacant al lui Marin Barbu, în egalul, 1-1, cu FK Smederev. "Magiun" a improvizat din nou, ieri, în penultimul amical din Turcia. Contra sîrbilor de la FK Smederevo a trimis în teren o garnitură cu trei atacanţi de meserie, Guriţă, Ilie şi Edson, primul ceva mai retras. A marcat, însă, un fundaş, Alin Chiţa: cap din 10 metri, imparabil (27). Şi după gol, UTA a jucat ofensiv, cu portughezul Oliveira în rolul pistonului şi, surprinzător, cu acelaşi Chiţa pe post de finalizator. Dar, apetitul ofensiv al "Bătrînei Doamne" a fost penalizat, sîrbii restabilind egalitatea printr-un şut sub bară, din afara careului.

În partea secundă, Marin Barbu l-a împins mai sus pe Guriţă şi l-a scos pe Edson, pentru a-i face loc unui mijlocaş de creaţie, Florin Dan. Dar tot Oliveira a pasat decisiv, pentru M. Ilie, care a ratat ocazia meciului după ce a rămas singur cu portarul (61). Fl. Dan şi Ilie au ratat victoria pe finalul jocului. Azi, UTA va juca împortiva echipei Soligorsk (Belarus) în ultima partidă a stagiului din Turcia.

UTA - FK Smederevo (Serbia, I) 1-1

A marcat Chiţa (27)
D. Tudor - Bălan, Chiţa, Bumbac, Vasiljevic - Oliveira, C. Todea, Mărginean - Guriţă - M. Ilie, Edson. Antrenor: Marin Barbu. Au mai jucat: Mîrne, Fl. Dan.

9 goluri
a marcat fundaşul Chiţa în 11 sezoane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  10 Februarie 2008, 10:06

edson mai stie ce e ala gol?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează