FOTBAL  »  Superliga  »  VÎNZARE DE CLUB

Surpriză de proporţii: Bucşaru a aşteptat să ia banii din drepturile TV şi a vîndut Unirea la Chiajna

dumitru bucsaru
dumitru bucsaru

Articol de GSP - Publicat marti, 21 decembrie 2010 00:00

În această dimineaţă Dumitru Bucşaru şi-a împlinit visul: a vîndut Unirea Urziceni, echipă care nu îi mai putea aduce ca pînă acum, milioanele din cupele europene, primăriei din Chiajna. Tratativele purtate în cel mai mare secret au fost finalizate astăzi.


Doar Todoran, Rusescu, Epaminonda, Cernea, Bălgrădean, Muşat, Pădureţu şi Blay vor merge la noua echipă, care va continua să joace pînă la finalul sezonului sub numele de Unirea Urziceni.

Bucşaru a înaintat la ligă o hîrtie prin care motivează mutarea la Chiajna prin intrarea stadionului din Urziceni în reparaţii. Conforma regulamentului, un an şi jumătate poate juca pe alt teren.

Nocturna este singurul bun pe care Bucşaru îl mai poate vinde de la baza din Urziceni. Restul sînt în proprietatea primăriei Urziceni.

Unirea Chiajna în prima ligă

Cumpărătorul este primăria comunei Chiajna. Primarul Mircea Minea a spus pentru gsp.ro că a achiziţionat 50% din Unirea pînă la vară, urmînd ca din sezonul viitor, noua echipă să se numească Unirea Chiajna. Locul din liga a doua al Concordiei va fi cedat celor de la ACS Berceni, iar locul acestora din al treilea eşalon va fi ocupat de echipa secundă a Chiajnei.

Diniţă şi Trică da, Iencsi ba

Noua echipa va fi pregătită de Costel Orac, iar acesta va decide componenţa ei. Din lotul Concordiei vor face parte Eugen Trică, Laurenţiu Diniţă şi Cristian Ciubotariu. Singurul jucător cu experienţă care a evoluat pentru Chiajna în acest tur şi nu a fost păstrat de Orac este Adrian Iencsi, fost jucător al Rapidului.

22 de milioane de euro a încasat Dumitru Bucşaru în sezonul 2009-2010

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (54)
v1ad
v1ad  •  22 Decembrie 2010, 00:41

Cu parere de rau Chiajna trebuia sa promoveze sub orice forma. A mutat liga pe PETROLUL si POLI IASI (echipe cu istorie, nu satesti) in seria 2, numai sa le faca un culoar lui Chiajna (ca Ceahlaul nu se promova oricum) Iar cand au vazut ca ierneaza pe 3, ce au zis? Ne cumparam loc sa fim siguri. Sunt curios daca vor termina pe locul 3-4-5 in B1 sezonul acesta, vor sarbatori promovarea?

cristi_steaua2010
cristi_steaua2010  •  22 Decembrie 2010, 00:20

ce informatie ati luat voi?ca si Muzac va merge la chiajna

steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  22 Decembrie 2010, 00:14

Si asa si-a dat ultima suflare fenomenul Unirea Urziceni, care a stralucit asemeni unei comete...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează