FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Surpriză mare! Helmut Duckadam dezvăluie singurii doi oameni cu contract pe viață la FCSB

Helmut Duckadam / Foto: Imago Images
Helmut Duckadam / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 20:33 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 21:23

Helmut Duckadam, fost director de imagine la FCSB, timp de 10 ani, a oferit informații din spatele ușilor închise.

Vreme de un deceniu director de imagine la FCSB, Helmut Duckadam știe cum funcționează mecanismele clubului patronat de Gigi Becali. Capital pentru orice angajat - susține legendarul portar al Stelei - este „să nu ieși din cuvântul patronului”.

Răzvan Lucescu, verdict în cazul „tricolorului” ignorat de Edi Iordănescu: „Are o problemă, dar poate fi decisiv pentru națională”
România - Irlanda de Nord
Răzvan Lucescu, verdict în cazul „tricolorului” ignorat de Edi Iordănescu: „Are o problemă, dar poate fi decisiv pentru națională”

Care sunt angajații cu contracte „pe viață” de la FCSB

Sunt însă și două persoane despre care Duckadam spune că nu-și vor pierde niciodată joburile. „La FCSB sunt doar doi oameni care nu vor fi schimbați niciodată.

Este vorba despre domnul Valeriu Argăseală (n.r. - președintele clubului) și despre domnul Iulian Gheorgișor (n.r. - contabilul clubului). Restul, de la bucătar și până la cel mai important om din staff, pleacă dacă nu fac ce li se cere.

Este foarte clar asta la domnul Becali”, a dezvăluit, la Digi Sport, omul care a apărat 4 penalty-uri în finala Cupei Campionilor Europeni 1986, Barcelona - Steaua.

Pe cine a omis Helmut Duckadam

Marea surpriză? Duckadam l-a omis pe Mihai Stoica! Despre actualul președinte al Consiliului de Administrație de la FCSB, Gigi Becali a spus în mai multe rânduri, de-a lungul timpului, că este prietenul său și nu l-ar da niciodată afară.

Nu demult, Gigi Becali afirmase că „titlul e gata, e luat! Nu au ce să mai facă!”, dar MM Stoica l-a contrazis: „Trebuie să fii un idiot notoriu să spui că ești campion înainte să înceapă play-off-ul”.

Cum a comentat Gigi Becali afirmația lui MM Stoica

Reacția patronului? „Este părerea lui. El are părerea lui, eu pe a mea. Și care-i treaba? Eu zic așa, el așa. De parcă eu nu știu că nu suntem campioni? Declarația am dat-o ca să mă distrez cu adversarii.

Zic așa ca să încurajez și echipa. El a zis altfel și gata. Ce contează ce a zis el? Și-a spus opinia, are și el păreri. Părerea mea, noi deja suntem campioni, care-i treaba? Hai, să fiți sănătoși!”, a spus Gigi Becali.

VIDEO. Pe cine vede Gigi Becali în lupta la titlu: ”Probabil o să fie o luptă în trei, cine face primul pas greșit, iese din discuție”

Mai puteți citi:

Săpunaru, discurs-manifest despre UEFA: „Vi se pare normal?” + Ce a spus despre naționala României

Diana Șucu dă din casă: „Banii mei sunt banii mei, banii lui sunt banii noștri!” » Cum trăiește meciurile patronul Rapidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează