FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Surpriză! Îl pierde Viitorul pe Eric de Oliveira? Brazilianul ar putea ajunge la Petrolul Ploiești

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 09:45

Eric de Oliveira, 34 de ani, nu mai joacă la Viitorul, indiciile unei rupturi de antrenorul Gică Hagi fiind tot mai clare.

Situația confuză a brazilianului i-a determinat pe cei de la Petrolul, locul 8 în liga secundă, să se intereseze de serviciile acestuia. Conform Prosport, oficialii „găzarilor” i-ar fi pregătit o ofertă lui Eric.

Mijlocașul de 34 de ani a mai disputat un singur meci la Viitorul din luna august, motivul oficial fiind o accidentare ce i-a dat bătăi de cap. Totuși, au existat unele zvonuri conform cărora relația lui Eric cu Hagi n-ar fi tocmai una grozavă.  

Eric are 64 de goluri în Liga 1 și mai are nevoie de un singur gol pentru a-l depăși pe Wesley, fostul atacant al lui FC Vaslui, cu care se află la egalitate în topul celor mai buni marcatori străini din istoria Ligii 1.

VIDEO // Eric de Oliveira: „Nu m-am supărat pentru că n-am fost convocat” + Ce obiectiv are în 2020

Eric de Oliveira n-ar refuza un transfer la Rapid: „M-aș simți onorat!”

Eric de Oliveira, 34 de ani, de la Viitorul, a făcut un Q&A pe InstaStory în care a dezvăluit câteva dintre preferințele sale în materie de fotbal. Brazilianul a dezvăluit că i-ar plăcea să joace la Rapid. Detalii, AICI!

Vezi și: 

Eric de Oliveira n-ar refuza un transfer la Rapid: „M-aș simți onorat!” » Care e echipa lui preferată din România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează