FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Surpriză imensă la Dinamo » Transferul lui Lazăr în Qatar a picat! Fotbalistul se întoarce în România » Reacția lui Contra

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 20 iulie 2017 12:49

Deși i-a rugat cu insistență pe șefii lui Dinamo să-l lase să se plece definitiv în Qatar, Valentin Lazăr a primit un refuz total neașteptat: șefii lui Al Sailiya au decis să nu-l mai transfere pe jucătorul de 28 de ani.

Aceștia nu au mai dorit să achite suma de 250.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Lazăr, astfel că jucătorul se întoarce la Dinamo

Mijlocașul va reveni la Dinamo și va rămâne aproape sigur în lotul lui Cosmin Contra pentru acest sezon. De altfel, dinamoviștii au înregistrat deja transferul acestuia la LPF.

"Încă nu s-a pregătit cu noi, trebuie să revină în țară.  O să vorbesc cu el. Da, contez pe el pentru acest sezon. Înainte să plece în Qatar, a marcat multe goluri și s-a cerut cartea verde pentru el.

Devine din nou jucătorul lui Dinamo pentru că cei de acolo nu au mai vrut să achite acea sumă pentru el", a declarat Contra, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

Acesta va rata însă următoarele meciuri, fiind în urmă cu pregătirea fizică. 

Lazăr a fost împrumutat la Al Sailiya în ianuarie, unde a reușit să marcheze două goluri în 10 meciuri. 

unde intră?

Revenirea lui Lazăr în "haită" nu certifică și faptul că acesta va fi titular. În acest moment, Dinamo beneficiază de o linie mediană extrem de puternică, iar postul de mijlocaș stânga e acoperit de portughezul Diogo Salomao.

Lazăr poate evolua și mijlocaș dreapta, însă acolo lupta pentru locul de titular e și mai acerbă: postul îi aparține lui Hanca, revelația lui Dinamo din sezonul trecut. 

20 de goluri
în 107 meciuri în toate competițiile a reușit Lazăr la Dinamo 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
fangigi
fangigi  •  20 Iulie 2017, 20:09
Postat de iosif_vs2 pe 20 Iulie 2017, 13:37

MINAO RUSINE FOTBALULUI ROMANESC

Bine ca radeti de altii! De Mogosoaia nimic? Tot pacalici, tot ***, tot noncampioni?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  20 Iulie 2017, 18:42

De fapt, dinam0vistul s-a întors cu coada între picioare !

mario_rdfe
mario_rdfe  •  20 Iulie 2017, 18:39

Mda...daca are chef, eu unul ma bucur ca a revenit, dar sunt pesimist in ceea ce priveste pofta lui de joc...este un fotbalist f bun ptr nivelul nostru, dar numai cand are chef ! nu cred ca va juca titular, e greu...are pe post pe salomao, bumba, costache...greu ! vad ce se vorbeste de grozav...ce sa caute ? oricum nu vrea si ar alege Dinamo Bucuresti doar ca ultima varianta..in afara de asta, e sub ceea ce avem pe postu lui ! mai degraba ar trebui reluate discutiile cu dielna, in cazul in care pleaca filip ! atunci vor fi bani...iar francezul poate ocupa si postul liber lasat de filip !

Vezi toate comentariile (35)
Comentează