FOTBAL  »  Superliga  »  TOP

Surpriză în clasamentul penalty-urilor primite în Liga 1! CS U Craiova domină topul

CS U Craiova // FOTO: GSP
CS U Craiova // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 18:10

CS U Craiova este lider detașat în Liga I la capitolul penalty-uri: a obținut 14 lovituri de pedeapsă, din care 9 au fost transformate, iar 5 ratate.

Pe locul doi se clasează FCSB, cu 8 penalty-uri (6 transformate, 2 ratate), iar pe locul trei FC Viitorul cu 7 lovituri de pedeapsă (5 transformate, 2 ratate).

La polul opus al ierarhiei se află Hermannstadt, nou-promovata beneficiind de un singur penalty până la momentul actual.

În topul arbitrilor care au acordat cele mai multe lovituri de la 11 metri se află, la egalitate, Marius Avram și Horațiu Feșnic, cu 9.

Vezi și: Transferul lui Darius Olaru la CS U Craiova s-ar putea face acum! Ultimele informații de la tratative

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
dansy
dansy  •  20 Februarie 2019, 10:58

O echipa ca a Universitatii foarte tehnicasi harnica are fosrte multe atacuri in careu si de aceea este normal ca vin si loviturile de la 11 metri.In afara de cele primite au mai fost cel putin 5-6 care nu s-au acordat.Aduceti-va aminte ca Mitrita a primit galbene pt simulare si la reluari s-a vazut clar ca au fost penaltiuri clare.Unul s-au dou penaltiuri din cele acordate Universitatii au fost discutabile in rest sunt numai minciuni cu rol de a pune presiune pe arbitrii din meciul cu FCSB.

201570630489078
Ionescu Danut  •  20 Februarie 2019, 09:01

Craiova a primit cele mai multe pentru ca joaca fotbal si aduce mingea in careul advers foarte usor iar fundasii sunt nevoiti sa faulteze , Cfr si Steaua arunca mingi teleportate in careu ca *** si e normal sa fie mai usor de respins de catre fundasii adversi . Un articol de toata jena.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fabius_2014
fabius_2014  •  20 Februarie 2019, 08:40
Postat de fcu1948 pe 20 Februarie 2019, 07:15

Aici se vorbește despre o echipa nou înființata și băgată direct in Liga 2 cu încălcarea legilor, a regulamentelor sportive și a normelor de fair-play. Aici se vorbește despre o echipa sprijinita politic de partidul aflat la guvernare care a acaparat toate instituțiile statului. Iar tu visezi cai verzi pe pereți

Am observat, ca strategia impusa de Mititelu postacilor sai, este sa incerce sa denigreze Universitatea Craiova repetand obsedant cateva clisee. Tipic unui om intrigant, obisnuit sa distruga si nu sa construiasca . In mod normal Mititelu ar fi trebuit sa incerce sa atraga suporterii de partea sa, oferindu-le prin echipa familiei sale, infiintata in 2017, un fotbal de calitate si sa aiba o atitudine neutra fata de Universitatea Craiova. Asta ar fi fost modalitatea prin care iubitorii de fotbal din Craiova ar fi tolerat si echipa familiei Mititelu. De asemenea, comportamentul violent si distrugator al galeriei echipei familiei Mititelu, indeparteaza suporterii care doresc sa vada meciul in conditii civilizate, fara scandal, incendii, fumigene si altele. Daca ar avea mai multa intelepciune, Mititelu ar inteleage ca a pierdut razboiul cu fotbalul si craiovenii nu ii vor mai sustine echipa familiei niciodata.... dar nu are.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează