FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Surpriză în Liga 1! Plecat de la Viitorul, George Ogăraru ar putea ajunge la Poli Iași! Prima reacție

Articol de - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 14:58

POLI IAȘI // Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, joacă la două capete și încearcă să ademenească în „Copou” nume importante din fotbalul românesc.  

Dacă fostul căpitan al Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, care acum este director de dezvoltare în cadrul FRF, nu va accepta să preia funcţia de preşedinte al Politehnicii, Chirica are pregătită şi soluţia de rezervă: George Ogăraru, 39 de ani. 

Fostul internaţional, care s-a despărţit recent de Viitorul Constanţa, unde era director de scouting, a recunoscut că a fost contactat de primarul Iaşiului: „Am fost sunat de domnul primar. Mi s-a propus să preiau funcţia de preşedinte al Politehnicii. A rămas ca în această săptămână să mă întâlnesc cu dumnealui, să discutăm detalii legate de colaborare”. 

Ogăraru are una din reşedinţe în Iaşi, copiii lui mergând la o şcoală aflată sub tutela Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei. Chirica are grijă şi de actualul preşedinte al Politehnicii, Adrian Ambrosie. Puternic contestat de suporteri, lui Ambrosie i se pregăteşte un post călduţ la club.

VIDEO // CANTONAMENT POLI IAȘI » Imagini de la antrenamentul lui Rednic din Turcia

Vezi și: 

CFR Cluj semnează cu Tesla! Colosul american vine să bage bani în „Gruia” + suma uriașă pe care ar urma s-o investească

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close