FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Surpriză la CS U Craiova: Mulțescu, OUT!

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 09:37

Impresarul Bogdan Mara a anunțat că Gigi Mulțescu, antrenorul celor de la CSU Craiova, va pleca de la echipă la finalul acestui sezon.

Mara susține că știe că oamenii din conducerea oltenilor nu sunt mulțumiți de randamentul echipei, locul 5 în play-off, și îl vor da afară pe tehnician.

"Știu ce se vrea la CSU Craiova și nu cred că Mulțescu mai rămâne. Acolo se vrea construirea unei echipe de top, care să se lupte la titlu în acest sezon. Din acest motiv nu va mai rămâne la echipa și se va lua o decizie. Cei de acolo iși propun mult mai mult", a spus Mara la TV Digi Sport.

Gigi Multescu, 65 de ani, a preluat-o pe CSU Craiova in luna iunie a anului trecut, iar de-a lungul carierei a mai antrenat la Jiul, Samsunspor, Poli Timișoara, Sportul, FC Vaslui, U Cluj, Dinamo, Ceahlăul, Taawon, Delta Tulcea, Petrolul, Astra, Gaz Metan, Al-Ettifaq și FC Voluntari.

CS U Craiova e aproape să-l numească în funcția de manager pe Daniel Stanciu, fost la Poli Timișoara, FCSB sau ASA. 

Așa cum Gazeta Sporturilor a scris, Edi Iordănescu este favorit să îi ia locul lui Mulțescu. Acesta este curtat și de Astra, dar și de FCSB.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
stefan..
stefan..  •  15 Aprilie 2017, 13:45

Comunicat oficial al conducatorilor Stiintei. Subspecia "fecesibistului" se poate lamuri. "Referitor la speculațiile care apar în media vizavi de relația Universității Craiova cu antrenorul Gheorghe Mulțescu, vă informăm că clubul i-a înaintat deja acestuia o propunere pentru continuarea colaborării, urmând ca antrenorul nostru să revină cu o decizie în acest sens. Așa cum am menționat-o și până acum, Gheorghe Mulțescu nu este doar antrenorul care a calificat echipa în semifinala Cupei României sau în play-off-ul campionatului, ci și un apropiat prieten al Științei. De aceea ne dorim ca relația dintre noi să continue și asteptăm decizia acestuia fără nicio presiune din partea niciuneia din părți."

aius
aius  •  14 Aprilie 2017, 21:35

o prostie marca...Mara-Gsp!

bazileon
bazileon  •  14 Aprilie 2017, 18:56

Multescu nu e rau, dar are o pasa proasta si s-a comportat rau sub presiune, in play off. Mai ales discursul sau a fost de nevolnic. Pacat. Lasa sa vina vanturile pe care si le doreste patronatul, se intoace fuguta Craiova de unde a venit, de sub poalele puturoase ale doamnei d'O.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează