FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Surpriză la reunirea FCSB-ului! Vlad Chiricheș s-a antrenat cu echipa lui Andone

Vlad Chiricheș, la FCSB
Vlad Chiricheș, la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 17:53

Vlad Chiricheș (29 de ani) și-a făcut apariția la primul antrenament al celor de la FCSB și s-a pregătit alături de fosta sa echipă, sub comanda lui Bogdan Andone.

Fundașul lui Napoli vine după o accidentare la umăr. Acesta a fost operat în luna mai a acestui an și, aflându-se în țară, a dorit să înceapă pregătirea fizică.

Vlad Chiricheș nu s-a antrenat de unul singur, ci a fost integrat în antrenamentul fostei sale echipe și a respectat instrucțiunile antrenorului Bogdan Andone și ale preparatorului fizic Marian Lupu.

Fotbalistul român s-a accidentat în luna aprilie, la meciul dintre Napoli și Atalanta, din etapa #33 din Serie A. În urma unui duel cu Zapata, Chiricheș a fost nevoit să părăsească terenul încă din minutul 13.

Doar 3 meciuri a jucat Vlad Chiricheș în Serie A pentru Napoli în sezonul 2018-2019.

32de meciuri a jucat Vlad Chiricheș în Serie A pentru Napoli, în cele patru sezoane

VEZI ȘI:

ȘTEFAN RADU // Se încheie era Ștefan Radu la Lazio! Decizia luată de președintele clubului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
2355735018084187
Nicolae Negoita  •  12 Iunie 2019, 20:38

La FCSB este locul celui mai slab fundas din istoria Angliei si Italiei!!!

star_bucuresti
star_bucuresti  •  12 Iunie 2019, 20:24
Postat de farauminsport pe 12 Iunie 2019, 18:48

Dupa Belo, un alt capitan al Stelei si al Romaniei exprima clar, fara echivoc, adevarul arhicunoscut, Steaua este momentan FCSB si va redeveni Steaua imediat ce ramasitele sovietice din MApN vor fi indepartate si justitia va deveni cu adevarat independenta. Steaua, echipa cu care Chiriches a eliminat Ajax si a batut Chelsea, nu poate fi nicodata asimilata cu cloaca sovietoida de la UM Ghencea.

asta este cel mai grav. facem de 5 ani circul asta cu burtosii tradatori de tara de la csa si intr-un final tot acolo ajungem.

star_bucuresti
star_bucuresti  •  12 Iunie 2019, 20:23

chiriches,cel mai bine platit fotbalist roman din ultimi 10 ani.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează