FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Surpriză pentru Rednic » Ați uitat de el? Ce jucător s-a prezentat azi în cantonamentul de la Săftica

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 17:09

Mircea Rednic a renunțat astăzi la trei jucători, Gicu Grozav, Kino Delorge și Teddy Mezague reziliându-și contractele cu echipa din "Ștefan cel Mare".

"Puriul" a avut parte însă de o surpriză în cantonamentul de la Săftica. Mijlocașul ofensiv croat Ivan Pesic, 26 de ani, a revenit în România după 40 de zile, acesta plecând în Croația în urmă cu mai bine de o lună pentru a se opera de hernie inghinală. 

Ivan nu a mai evoluat pentru "câini" din perioada în care Florin Bratu era antrenor. Acesta a plecat în Croația înainte ca Niculescu să fie instalat și nici nu a avut posibilitatea să-l cunoască pe predecesorul lui Rednic. 

Pesic joacă la Dinamo de la începutul lui 2018. A evoluat în 23 de partide în toate competițiile, reușind 5 goluri și 3 pase decisive. În acest sezon, Pesic a evoluat în 5 meciuri, reușind un gol. 

Vezi și: OFICIAL Prima mutare a lui Rednic după apocalipsa din Cupă » Fotbalistul a fost prezentat azi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  02 Noiembrie 2018, 19:23

Daca toti ar fi jucat ca NISTOR,nu se punea problema rezultatului.Dar sa ratezi singur cu portarul (grozav),si sa ai trei ocazii foarte mari-SALOMAO,n-ai decat sa renunti la ei si sa joci cu cei tineri neexperimentati dar cu tragere de inima pentru culorile clubului DINAMO.

ios_ge
ios_ge  •  02 Noiembrie 2018, 18:21
Postat de dakesis pe 02 Noiembrie 2018, 17:58

inca lucrati la articolul cu Nistor cel fabulos, care a inscris si cu dreptul si cu stangul, din actiune? Care e problema, cand ati scris o zi intreaga despre Hagilet ca a dat gol din penalty cu ambele picioare?

Nu se pune. Taica'su n'a fost ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  02 Noiembrie 2018, 17:58

inca lucrati la articolul cu Nistor cel fabulos, care a inscris si cu dreptul si cu stangul, din actiune? Care e problema, cand ati scris o zi intreaga despre Hagilet ca a dat gol din penalty cu ambele picioare?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează