FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERSARI LIGA / WEST HAM - ARSENAL 0-1

Surprize?

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2007 00:00

Dupa accidentarea lui Hleb, managerul Wenger a declarat ca n-ar fi exclus sa joace impotriva Stelei cu Walcott, tinarul de 18 ani. "Hleb nu vine la Bucuresti. Nici nu poate merge bine. Piciorul sau e rosu si zgiriat de la genunchi pina la degete". Simbata, la meciul cu West Ham, managerul "tunarilor" l-a pierdut si pe bielorus, dupa Lehmann, Gallas, Rosicky. Iar Eduardo, Song si Adebayor sint sub semnul intrebarii, ultimul avind totusi sanse sa joace marti.

Chiar si asa, Wenger nu-si face griji. E pregatit sa ia cu asalt Ghencea: "Nu ma intereseaza decit sa cistig. Meciul cu Steaua si pe viitoarele din Liga. De ce? Pentru ca vreau acest trofeu. Arsenal nu l-a cucerit si imi doresc sa inving in Europa pentru club si pentru fotbalisti".

Are multi accidentati, dar "tinerii pot intra oricind in prima echipa", afirma managerul, care se gindeste la Theo Walcott. L-a menajat cu West Ham, in campionat, insa il va folosi acum: "Sigur va juca, numai ca nu stiu daca va fi titular". Este posibil ca adolescentul-minune sa-l inlocuiasca pe Hleb. Daca nu va aparea Eboue ca mijlocas dreapta!

"Tunarii" pentru Steaua

Almunia - Sagna, K. Toure, Senderos, Clichy - Walcott, Fabregas, Flamini, Diaby - Adebayor, Van Persie

10 victorii si un egal are Arsenal in acest start de sezon in campionat, Cupa Ligii si Liga Campionilor; a invins in ultimele 8 meciuri

"E supraestimata"

Arsene Wenger, care a sarbatorit ieri 11 ani pe banca lui Arsenal, nu e impresionat de Champions League: "Daca era un Campionat European, cu 38 de meciuri, ar fi fost altceva. Se putea spune ca echipa care cistiga e cea mai buna. A fost Milan numarul unu? Nu sint convins". Managerul "tunarilor" a dat un verdict dur: "E o competitie supraevaluata". A incheiat apoi spunind ca "este mai dificil sa iei titlul in Premier League".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează