FOTBAL  »  Superliga  »  CUPA UEFA / RAPID - NURNBERG (IN TUR 0-0), JOI, ORA 17:00, TVR 1 / STIREA 34

Surprize

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2007 00:00

Buga va fi titular, in vreme ce Mazilu ramine pe banca, fiindu-i preferat Boya. Cristiano Bergodi mizeaza tot pe forta lui Pierre Boya, asa cum a procedat si la Nurnberg (0-0). Ca si in Germania, virful camerunez va incepe titular, in dauna lui Ionut Mazilu, care va fi pastrat pe banca. Italianul a explicat de ce nu poate alege o formula de echipa care sa-i includa pe ambii atacanti de careu: "Este foarte riscant sa incepem si cu Mazilu, si cu Boya, dupa trei luni in care am exersat un sistem 4-3-3. Poate pe parcurs, in functie de cum evolueaza lucrurile, vom incerca sa atacam cu amindoi, dar e riscant s-o facem de la inceput".

Bergodi crede ca fotbalistul transferat in vara de la Partizan are avantajul calitatilor fizice: "Pierre, ca majoritatea jucatorilor africani, e foarte puternic, protejeaza bine mingea si poate lupta cu fundasii masivi ai lui Nurnberg". Lui Boya i se vor alatura in tridentul ofensiv Cesinha si Mugurel Buga. "Pele" e golgeterul Rapidului in Europa, cu 14 reusite, in toata istoria de 84 de ani a clubului, insa a jucat destul de putin insa in acest sezon. Are doar 430 de minute in 8 meciuri de campionat, iar la Nurnberg a inceput ca titular, dar a fost schimbat la pauza cu Burdujan.

"Boya a facut un meci formidabil la Nurnberg!"

George Copos

"Putem sa ne facem singuri meciul usor, cu un gol marcat in debut. Ar deveni infernal pentru Nurnberg"
Cesinha

"Important e sa nu primim gol, pentru ca de dat, sigur dam. Avem jucatori de atac valorosi"
Marius Maldarasanu

"Nu ne bazam deloc pe forma slaba aratata de Nurnberg in Germania. Sper sa joc si sa dau gol. Pentru asta am venit la Rapid, ca sa dau goluri in Europa!"
Pierre Boya

4 goluri a marcat Mazilu in Liga I, fiind golgeterul Rapidului in acest sezon

1 este numarul reusitelor lui Boya (24 de ani) pentru "nationala" Camerunului, in 4 selectii. Pentru Rapid a marcat pina acum de doua ori

1 este numarul golurilor inscrise de Buga in acest sezon, in remiza cu Bistrita (2-2)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează