FOTBAL  »  Superliga  »  NELICENŢIERE

Surse locale spun că Gică Popescu este următorul finanţator la Timişoara

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 16:23

Surse locale susţin că Marian Iancu ar putea renunţa la Poli Timişoara, iar în locul său ar putea ajunge Gică Popescu. Şansele sînt considerabile ca fostul internaţional să devină noul finanţator al grupării timişorene

Aceleaşi surse susţin că pe lîngă Gică Popescu ar putea veni şi Cosmin Contra, care ar avea mari şanse să antreneze la Timişoara. Dacă Poli cîştigă în urma memoriului depus la TAS, s-ar putea alătura şi Paul Codrea, care ar agrea să se implice în proiectul lui Gică Popescu.

Interesant este faptul că Marian Iancu nu ar mai avea bani să finanţeze clubul, singura şansă a acestuia este să primească acceptul de a evolua în cupele europene, dar şi dreptul de a juca, anul viitor, în prima ligă, susţine debanat.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
cmandita
cmandita  •  26 Iunie 2011, 18:29

poate sa vina la craiova dar la timisoara nu cred,ar fi nesimtit daca ar veni la timisoara

etet
etet  •  24 Iunie 2011, 23:58

M-as bucura sa plece Iancu. Ii multumim pentru ce a facut in interesul echipei, dar este momentul sa avem un patron nou, care sa se ocupe doar de club, linistit si in fundal, fara scandaluri si aparitii media. Doar orasul, doar clubul.

calvar
calvar  •  23 Iunie 2011, 21:50

Incepe sa capete sens afacerea cu neprimirea licentei si cine e in spate... Popescu impusca doi iepuri dintr-o lovitura: ii plateste niste polite lui Mircea Sandu si intra la Poli cu mult mai putini bani decat ar fi nevoit sa scoata daca echipa ar fi in prima Liga. De fapt el nu e interesat de echipa, ci de pepiniera de copii si juniori (juniori care acum sunt campioni, apropo, deci o scoala peste a lui sau a lui Hagi). Poli va fi probabil metinuta in Liga secunda ca sa nu manance bani sau lasata sa se descurce in Liga1, iar juniorii crescuti vor fi promovati la echipele becaliote ca, mai apoi, sa poata fi vanduti afara. Ce e clar insa, cu Popescu, Poli nu se va mai bate niciodata la titlu.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează