FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Suspendare plătită

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Lovin va fi recompensat ca şi cum ar fi jucat în toate meciurile în care a stat după derby-ul cu Rapid.

Curtea de Arbitraj pentru Fot­bal a decis să-i reducă sus­pen­darea lui Florin Lovin de la 6 la 4 etape, astfel că mijlo­ca­şul va avea drept de joc chiar din e­tapa următoare, cu Oţelul.

Lovin a fost cel care a insistat pentru a face apel împotriva sus­pen­­dării de 6 etape primită după der­by-ul cu Rapid, însă Gigi Becali s-a opus la acea vreme. “Stai liniş­tit, o să-ţi dau toate primele de vic­to­rie ca şi cum ai juca titular!”, i-a spus patronul. Între timp, mij­lo­ca­­şul a absentat în 4 jocuri, toate cîş­­ti­­gate de Steaua, astfel că el va urma să încaseze bonusul întreg de 6.000 de euro, la fel ca şi Dică, un fotbalist care a bifat toate aceste întîlniri.

Becali a luat decizia de a-l re­com­­pensa pe Lovin pe perioada sus­­­pen­dării considerînd că şi atitu­di­nea lui din Giuleşti l-a de­ter­mi­nat pe Deaconu să suspende me­ciul şi, astfel, Steaua să cîştige cu 3-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
 •  17 Aprilie 2008, 13:16

Cezare,ciocul mic,ca acum noi suntempe "unu"!!!

 •  17 Aprilie 2008, 13:08

Domnule Becali sunt un mare admirator al dumneavoastra, imi place tot ceea ce intreprindeti, imi doresc foarte mult sa ajungeti presedintele Romaniei, sa creati o tara mare , frumoasa si puternica asa cum ati facut si cu Steaua. Imi doresc sa pot umbla linistit pe strazi la fel ca in occident, sa fie totul frumos la fel ca acolo. Nu am fost niciodata in occident dar asa am auzit ca este acolo. Nu va luati dupa ce scriu analfabetii astia pe acest site, ca ei nu stiu cu adevarat ce valoare aveti d

 •  17 Aprilie 2008, 11:14

Ma bucur ca Gigi il sutine pe Lovin. Bv lui nea castigat poate 3 puncte. IAr pentru ipocritii ordinari cu pene pe ei. Uitativa la jegurile din echipa voastra cum se milogesc la fiecare faza(Sapunaru, Marftei in mod special). Ce a facut Lovin nu e diferit de o simulare in careu, care iti aduce o victorie. Imoral insa face parte din jok. Bv Lovin esti baiat destept

Vezi toate comentariile (14)
Comentează