FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Szekely, desfiinţat de Lăcătuş: "Bă, ăsta nu înţelege nimic!" :X

Janos Szekely
Janos Szekely

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 februarie 2011 10:43

Janos Szekely face ce face şi-l scoate din minţi pe tehnicianul Marius Lăcătuş. Mijlocaşul a fost "clientul" preferat al tehnicianului în perioada de pregătire pentru că nu i-a respectat indicaţiile.

Folosit şi aseară ca mijlocaş stînga, acolo de unde lipseşte titularul postului, Cristi Tănase, Janos Szekely a făcut din nou un meci catastrofal. L-a determinat pe MM Stoica să-şi pună mîinile în cap de fiecare dată cînd a avut mingea la picior, iar Lăcătuş a răbufnit după mai multe nereuşite: "Bă, ăsta nu înţelege nimic, pe cuvîntul meu de onoare!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
luciann
luciann  •  14 Februarie 2011, 21:30

@satyricon: In tur venea dupa o accidentare care l-a tinut pe bara 6 luni (n-a facut nici pregatirea de vara) ! Nici nu se compara cu hhhandicapatul de Balanel ! De vina este Lacatus ca nu-l joaca mijlocas dreapta ! Lasa-ne Laca, cel mai slab antrenor din istoria Stelei ! Oricum, fac pariu ca nu-l prinde 5 etape din retur !!!

satyricon
satyricon  •  14 Februarie 2011, 17:13

Szekely pe cand era la Otelul era "chiorul in tara orbilor", era printre putinii care mai miscau ceva pe acolo! La Steaua trebuie ceva mai mult decat sa iei mingea de nebun si sa fugi. Tactic este 0 si nici tehnic nu prea misca. Suteaza mai mult decat Banel, dar o face destul de prost. Iar de centrat lasati-ma ca am vazut in tur cum centreaza. Cand Banel a fost suspendat si Janos a jucat pe "postul lui"voi ati vazut ceva? Mie mi s-a parut Szekely ca a fost execrabil.

salaaurel
salaaurel  •  14 Februarie 2011, 16:32

Dle Lacatus ,nu Janos Szekely este vinovat,vinovat este Becali ca nu ti-a facut papucii,la sfirsitul turuluisi sa-si aduca antrenor nu treanca fleanca,ca tine.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează