FOTBAL  »  Superliga  »  ARE ENTORSĂ LA GENUNCHI, CU AFECTAREA MENISCULUI

Szekely este out pînă la finalul sezonului!

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2010 00:00

Mijlocaşul de 26 de ani al Stelei, Janos Szekely, a făcut o entorsă la genunchiul drept, cu ruptură de menisc intern, după antrenamentul efectuat miercuri de roş-albaştri, şi nu va mai juca pînă la finalul sezonului, a informat site-ul stelisti.ro.

Fotbalistul va fi operat săptămîna viitoare, apoi mai stă încă trei săptămîni, cărora li se adaugă o perioadă pînă va fi la capacitate maximă, deci va rata acest retur.

Szekely a jucat 21 de partide de campionat pentru Steaua în acest sezon, în 19 fiind integralist, reuşind 5 goluri şi 5 pase de gol.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
optarul
optarul  •  02 Aprilie 2010, 15:28

da' Banel de ce nu se accidenteaza?

steaua_koln
steaua_koln  •  02 Aprilie 2010, 15:27
Postat de pe 02 Aprilie 2010, 12:27

Cea mai importanta pierdere! Chit ca nu a jucat prea stralucit in ultima vreme Szekely este super determinat si joaca cu nerv fiecare meci ! Nu doarme ca altzii in ghete si pune osul pt fiecare minge! Indiferent cat va sta sper sa revina mai puternic si mai determinat ca inainte si cine stie poate la anul va fi capitanul Stelei pt ca poarta nr 7 si are atitudine si sunt convins ca merita banderola mai ales ca Petre Marin va pleca 100% la vara la Urziceni din cauza lui Jiji si a ideilor lui !!!

BA DA TE PRICEPI LA FOTBAL NU GLUMA;TU NU VEZI MA CA SEKELY NICI NU STIE LA CE POARTA ATACA CRED CA EL NICI NU STIE CA SE SCHIMBA PORTILE LA PAUZA

steaua_koln
steaua_koln  •  02 Aprilie 2010, 15:22

nu uita de ov.petre.in rest sant perefect de acord cu tine CAND IL VAD PE SEKELY IMI VINE SA SPARG TELEVIZORUL

Vezi toate comentariile (27)
Comentează