FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Szekely îl vede şi pe Bănel plecat de la Steaua: "Merită să joace la un club mai mare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 20:55

Janos Szekely s-a despărţit astăzi de jucătorii Stelei şi spune că nu exclude posibilitatea unei reveniri la echipa roş-albastră

 

"Probabil că nu realizez că am plecat de la Steaua, va trebui să ma obişnuiesc cu ideea. Îmi vor lipsi colegii şi suporterii, dar nu se ştie cum ne vom mai întîlni. E clar că voi veni la meciurile Stelei sau poate chiar în cadrul echipei", a spus mijlocaşul pentru televiziunea DolceSport.

Acesta a exclus un transfer al său la o rivală a Stelei. "Nu voi pleca la o rivală a Stelei. M-am ataşat foarte mult de aceste culori şi tot ce am realizat a fost aici", a mai spus Szekely.

"Bănel merită să plece la mai bine"
Szekely a avut cuvinte de laudă şi la adresa celui pe care l-a avut adversar direct pe postul de mijlocaş dreapta, Bănel Nicoliţă. "Cred că şi Bănel aşteaptă o ofertă concretă şi dacă aceasta va veni, va pleca. El şi-a făcut datoria faţă de Steaua şi merită să joace la o echipă mai mare din Europa".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
treideca44
treideca44  •  18 Iunie 2011, 00:05

Tot respectul pentru el daca a spus ca nu se va duce la o rivala de-a Stelei. Dar cand spune ca Banel merita sa plece la un club mai mare, am impresia ca e dus cu pluta. Saracu Banel nu mai face faţa la Steaua, dar face faţa la un club mai mare ? :D

alpin
alpin  •  17 Iunie 2011, 22:44

La clubul Bamboo!!!

kostea
kostea  •  17 Iunie 2011, 22:10

Imposibil!!!! Nu exista club mai mare ca steaua. asta numai in mentalitatea ciobanescului. Poate Bamboo???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează