FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL, 20:30, A1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Szekely: "Nu plec de la Steaua pînă nu cîştig titlul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Mijlocaşul de bandă al roş-albaştrilor spune că este imun la criticile venite din lojă şi le transmite suporterilor că nu va părăsi Ghencea pînă nu ridică măcar o dată trofeul Ligii I deasupra capului.

"Mi-am dorit foarte mult să joc la Steaua, să demonstrez că nu s-au aruncat banii pe fereastră pentru mine. Sînt un jucător ambiţios şi nu mi-aş dori să plec de la Steaua fără să nu cîştig un titlu.

Este un sentiment aparte, dar îmi doresc foarte mult să cîştigăm meciul cu Oţelul, pentru că avem nevoie de puncte. Nu contează că mă laudă sau că mă critică patronul, important este să cîştigăm.

Trebuie să trecem peste orice obstacol şi peste critici, trebuie să cîştigăm în orice condiţii", a declarat Janos Szekely la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  12 Martie 2010, 19:49

inseamna ca te retragi la steaua

senateo
senateo  •  12 Martie 2010, 18:39

Steaua mai poate castiga titlul daa se schimba patronul. Poate ca noul patron il va vinde pe Szekely si el saracul nu va avea nici un titlu in palmares.

 •  12 Martie 2010, 18:27

CAND ERA LA GL.NICI NU VROIA SA AUDA DE STEAUA,ACUM E STELIST DIN BURTA MAMEI...PLESAN2 ESTI RIDICOL JANOS,FOTBALUL E PLIN DE DE-ALDE VOI!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează