FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Szekely va juca abia în septembrie

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

Janos continuă deocamdată recuperarea la Bologna. Mijlocaşul Stelei reintră în programul echipei abia peste 3 săptămîni.

Piţurcă va avea o concurenţă mai mare pe benzi începînd cu luna septembrie. Atunci e aşteptată revenirea pe teren a lui Janos Szekely, fotbalist care se descurcă şi pe stînga, şi pe dreapta.

Accidentat la finalul lunii martie, cînd a suferit o ruptură de menisc cu afectarea cartilajului, Janos Szekey a fost operat cu succes de către doctorul Ionuţ Codorean. Mijlocaşul echipei din Ghencea se află de cîteva săptămîni la Bologna, unde parcurge recuperarea, unde alternează exerciţiile în sala de forţă cu şedinţele la bazin.

Peste cîteva zile, Janos va ieşi pe terenul de antrenament şi va începe şi alergările uşoare alături de un preparator fizic italian de la clinica din Bologna. Totuşi, doctorii nu vor să-i grăbească recuperarea pentru a nu risca o recidivă şi de aceea doresc ca în acestă parte de pregătire să îi fie fortificată foarte bine masa musculară a aductorilor.

Antrenament normal în august
Cel mai probabil, Szekely va începe pregătirea normală alături de coechipierii săi la începutul lunii august, iar pentru a fi apt de joc sută la sută va avea nevoie de cel puţin trei săptămîni de pregătire. "Janos este un luptător şi va reveni mult mai puternic din Italia", spun apropiaţii jucătorului.

5 goluri şi 5 pase de gol sînt reuşitele lui Szekely în cele 21 de meciuri disputate în acest sezon pentru Steaua

12 partide a lipsit Szekely în campionat din cauza accidentărilor

6,14 este media notelor gsp ale lui Szekely, fiind pe locul doi printre stelişti, după Kapetanos (6,33)

"Szekely este un jucător foarte ambiţios. Va reveni la cel mai înalt nivel fără nici o problemă"

Emeric Ienei, fost antrenor Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
clayd
clayd  •  04 Iulie 2010, 12:02

SZEKELY E UNUL DINTRE CEI MAI VALOROSI JUCATORI DIN TARA!SPER DIN SUFLET SA-SI REVINA!DACAJANOS NU SE SCCIDENTA,STEAUA CASTIGA CAMPIONATUL!JANOS,TE ASTEPTAM CU NERABDARE SI CU MARE DRAG!SA TE FACI BINE REPEDE!FORZZA STEAUA!

lucasins
lucasins  •  04 Iulie 2010, 12:01

Janos este adevaratul nou numar 7.Inima de leu la fel ca Lacatus!!!Caracter puternic si spirit de lupta!!!!Janos te asteptam inapoi!!!Succes!!!

bondor
bondor  •  04 Iulie 2010, 09:17

ar fi pacat sa fie rezerva,este printre putinii fotbalisti romani care au atitudine de profesionist fata de sportul care il practica. nu ar trebui sa lipseasca de la nationala. respect valoarea lui.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează