FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Taban: "Hîrtia primită de la LPF, prin care se anulau vizele lui Varga şi Bălan, era nulă la ora meciului"

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

"Conform unui principiu elementar de drept, o decizie luată în baza unei hotărîri, care ulterior a fost anulată, devine la rîndul ei nulă. Ca să nu mai zic că ce am primit de la LPF nu are nici o ştampilă, doar semnătura lui Mircea Cezar Ionescu", a explicat Taban.

Timişorenii spun că Dacian Varga şi Tibi Bălan nu au avut drept de joc vinerea trecută pentru că LPF a emis o hîrtie către Rapid în dimineaţa meciului prin care li se anula vizele, asta deoarece Liga primise de la AMFB o adresă prin care transferurile deveneau nule. Această adresă a fost ulterior anulată, iar mutarea celor doi la Rapid validată.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  14 Martie 2010, 10:11

io vad o hartie pe care scrie ca nu e valida viza si nu au drept de joc.ca ce crede unu si altul e cancan

 •  14 Martie 2010, 00:50

Mha voi ori sunteti tampiti ori nu judecati deloc...nu mai cautati scuze ca un act e nul sau nu...perioada de transferuri se incheiase PUNCT! Singurii care trebuie pusi la zid sunt cei din conducerea LPF si retardatii de copos,siman si taban

 •  13 Martie 2010, 17:35

CE NU INTELEGEI? 1)"NASUL" ajuta " FINUL ". 2)Miza =min.10 mil Euro. 3)" NASUL" va fi premiat la final, ca de este CRIZA, iar chiria la spatiile pe care le are inchiriate a trebuit sa le renegocieze. 4)La STEAUA nerespectarea legi in cazul STANCU nu se mai aplica ca este vb. de STEAUA, echipa mafiotilor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează