FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Taborda îi dă bătăi de cap lui Szabo » Cine i-ar putea lua locul pnetru meciul cu Steaua

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 noiembrie 2012 18:10

Eliminat în ultimul minut al meciului de la Bistriţa, Pedro Taborda lasă descoperită poarta Braşovului pentru partida din ultima etapă a turului, cea cu Steaua.

La o fază banală, în minutul 94, în urma unui fault la portar, Taborda îl loveşte pe Curtuiuş şi vede cartonaşul roşu. Eliminare şi două etape de suspendare, lucru care complică viaţa interimarului Adi Szabo.

În locul lui Taborda a fost introdus Daniel Mutu, care cu această ocazie a debutat în Liga I. Portarul de 25 de ani a mai fost în lotul Pandurilor, fără însă să bifeze vreun minut în primul eşalon. În trecut, Mutu a evoluat la ACU Arad, în Liga a II-a.

Cealaltă rezervă de portar, Adrian Dărăbanţ, a evoluat pînă acum la Unirea Tărlungeni şi Corona Braşov, fiind cooptat în lotul "stegarilor" înainte de startul acestui sezon. Lunea viitoare sub Tîmpa vine Steaua, iar interimarul braşovean se vede nevoit să introducă în poartă un debutant.

Mai mult, în urma cartonaşului roşu, portughezul va lipsi şi în prima etapă din retur, cînd Braşovul va primi vizita Viitorului lui Gheorghe Hagi. Braşovenii au contestat la finalul partidei cu Gloria arbitrajul lui Alexandru Tudor, între fazele incriminate fiind şi eliminarea lui Taborda, "stegarii" acuzînd faptul că portarul a încercat să repună mingea în joc.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ro.bert
ro.bert  •  20 Noiembrie 2012, 11:32

Foarte bine, Tarborda e bun. Si la cat de ratangii sunt jucatorii nostri, vor avea viata mai usoara :))

andystar
andystar  •  20 Noiembrie 2012, 01:11

LE DAM 3 INDIFERENT DE PORTAR ! SCOR 1-3 !

clausteaua
clausteaua  •  19 Noiembrie 2012, 23:59

Cine i-ar putea lua locul PNETRU meciul cu Steaua Acum vreo 2 zile faceati misto ca Reghe a scris "mandri" cu 2 de i. Ar trebui sa va simtiti putin aiurea... Greselile de dactilografie sunt frecvente, ar trebui sa stiti asta ;)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close