FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tade, înapoi! Marica are emoții: Becali vrea să-l readucă la echipă pe francezul pus pe liber în iarnă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 00:00

După două meciuri în care Marica nu doar că n-a marcat, dar a dezamăgit crunt, Becali a decis să readucă în lot un fotbalist pe care îl scosese din lot.

E vorba despre Gregory Tade, achiziţionat vara trecută de la CFR în schimbul a 500.000 de euro. Gigi a fost nemulţumit de modul în care a evoluat francezul şi, la finalul anului, a decis să nu-i mai permită nici măcar să se antreneze cu echipa.

Tade, 29 de ani, n-a mers în cele două stagii de pregătire, iar în toată această perioadă s-a antrenat fie sub comanda preparatorului fizic Horea Codorean, fie la Liceul "Mircea Eliade", acolo unde se pregătesc şi juniorii Stelei.

În prima jumătate a sezonului, Tade a jucat 28 de meciuri şi a produs 9 goluri: 5 le-a marcat şi a oferit 4 pase decisive.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
159000084480527
Constantin Greceanu  •  24 Februarie 2016, 13:44

Se vede o lipsa de profesionalism la STEAUA , in ceea ce il priveste pe T ade . Un varf pentru a marca ii trebuie culoare de joc . Culoarele de joc se realizeaza prin mobilitatea celorlalti jucatori, inclusiv a varfului ! Varf ce trebuie sa ,,iasa" la combinatii si sa-si creeze ,,avantaj" fata de adversar. ATUNCI ,PENTRU CE MAI ESTE NECESARA ,,conditia fizica" ?

cobra_z
cobra_z  •  24 Februarie 2016, 11:29

marica a fost vrajit de reghe care i-a explicat de cooperativa,de siguranta castigarii campionatului si calificarea in grupele UCL...baiatu'nu si-a dat seama ca din blat in blat ,echipa isi pierde din identitate, si la primul meci afara indif de adversar e pa...saracutul nu si-a dat seama nici ca becali e cu toane, si nici ca energia negativa a dinamovistilor ii va "deranja" un pic reusitele din cariera...ti-ai facut-o cu mana ta inteligentule (asa te crezi doar tu)

valiza.epo
valiza.epo  •  24 Februarie 2016, 10:24
Postat de Paraschiv Bucur pe 24 Februarie 2016, 10:13

Nu inteleg ratiunea pt. care chipciu prinde echipa,culmea ,si de pozitia de capitan,mai ales ca jumatate din greselile echipei sant facute de acest jucator,care mai mult strica atacurile ,dacat construieste.Marica mai mult face coregrafie pe teren si sta mai mult pe jos la contactul ca adversarul,pintili si bourceanu sant deja perimati,iar tamas probabil ca a fost mahmur.

Becali a cheltuit multi bani cu Chipciu. Inca mai spera sa gaseasca un fraier caruia sa-i vanda petarda. Asta e ratiunea folosirii lui. In dauna echipei.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează